12 iulie 2010

O seama de ganduri

Incep sa resimt tot mai mult oboseala din ultimele luni. Nu-mi place. Nevoia de concediu e tot mai acuta. Adictia mea fata de comunicarea online s-a cronicizat intr-o seara de nunta petrecuta pe twitter. E groaznic sa te simti in afara contextului. Primul gand a fost sa fug acasa si sa-mi cumpar online bilet la Faithless.

Imi amintesc un somn profund din care nu-mi amintesc nimic. A fost asnoapte. Azi am dat o floare si-am primit o carte. Contexte diferite, desigur, dar tot ma consider castigat. Mi-am dat seama cat de diferit e sa bei o cafa buna intr-un loc linistit si intr-o companie potrivita. Pentru unii oameni pasiunea pentru SF nu are limite.

De cate ori ma duc la posta ma simt nedorit. De parca eu as avea ceva mai bun de facut decat sa ridic colete.. Incep sa cred ca Posta Romana e o institutie care merita reformata dupa metoda vizigota: prin foc si sabie. In troleu am fost invitat sa stau jos. De o tipa. Si apoi atins de 3 ori pe brat. De aceeasi tipa. Nu stiu cum s-a simtit ea de vreme ce s-a scuzat de 3 ori dar eu m-am simtit dorit. Trebuie sa mai lucrez la skill-ul 'lasa-te agatat blegule'... it's cheap fun.

Azi am gatit intaia oara anul asta. De fapt facut mancare, ca exista o diferenta. Prima e un hobby, a doua o necesitate. Mi-am reconfirmat priceperea in cartofi prajiti si gratare. Poate la anul o sa-ncerc o salata..

Mi-e tot mai greu sa-mi exteriorizez gandurile. Mi-e tot mai greu sa-i fac pe altii sa o faca la randul lor. Drept urmare o conversatie pe mess devine un schimb sec de banalitati..

Am pofta prea mare de citit dar am acum prea multe carti si drept urmare nu stiu ce sa aleg. Cap sau pajura, zic.

Un comentariu:

  1. Iar eu am făcut pentru prima oară sarmale cu frunză de viţă. După această experienţă am început să văd via cu alţi ochi :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?