08 iulie 2010

Doua cu batrani

Eu n-am sa inteleg niciodata de ce oamenii trecuti de-o anumita varsta vorbesc la telefon pe geam. Adica cu geamul deschis si zbierand in mobil ca sa-i auda si vecinu' de dupa colt. Ma uitam azi blocat la o gospodina vreo 50 cum plimba ea telefonul prin fata gurii explicand ce imbunatatiri si-a facut la sufragerie si cum a zugravit holul si cat de faina e bucataria etc. Pe geam! Cu 90 de decibeli! Nu stiu, oamenii astia au tot felul de scuze, de la lipsa semnalului la protejarea feng-shui-ul din apartament de undele radio ucigase, dar eu suspectez ca ei sufera de singuratate si atunci cand au o conversatie vor sa se stie in tot cartierul. Fie ea si cu robotul providerului.

A doua sictireala mi-o provoaca mosii care se plimba o statie cu troleul. Ma, daca nu esti handicapat, in carje sau cu varice, iar afara temperatura e rezonabila, nu vad ce motiv ai avea sa stai 10 min in statie apoi 2 min in troleu cand poti face o plimbare lejera pe propriile picioare pana la piata. Mai pui sangele in miscare un pic ca se ingroasa si face cocoloase.

2 comentarii:

  1. Mai sunt şi bătrânii ăia pe lângă care nu poţi sta în troleu de ce tare put. Nu dragii mei, pensia batjocoritor de mică, nu este o scuză să nu te speli.

    Şi mai sunt şi moşii libidinoşi care îşi dau coate când trece o bunăciune. Asta nu este chiar ceva rău. A fi supărat pe un bărbat că se uită după femei (indiferent de vârstă) e ca şi cum ai certa busola că arată Nordul.

    Şi sunt bătrânii ultra caterincoşi, ultra moderni care îţi trântesc nişte faze de te lasă crucit, şi după aia pleacă. ĂIA ÎMI PLAC!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mosii ca mosii, dar eu in Poli vad aproape zilnic flacai si fatuce in floarea varstei si stare perfecta de functionare *coborand* 2-3 etaje cu liftul.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?