01 iulie 2010

I got mail


Azi eram asa ca-n vremurile lipsite de griji ale copilariei cand sedeam in fund pe covor si rupeam ambalaje sa vad ce cadouri oi fi primit. Cu diferenta ca amu imi fac singur cadouri.. pentru ca stiu ce vreau si pentru ca pot si in primul rand pentru ca n-am rabdare sa fie un moment consfiintit in timp pentru ca sa primesc ce mi se cuvine. mwahahaha!!

Gata, deci lectura pe vara, ca la scoala. Azi mi-au ajuns cateva kile de carti SF. Va zic ca sa stiti cum mananc eu genul asta literar, cu kilogramul, dar nu vreau sa plasez dubii asupra calitatii sale incontestabile ci doar sa va fac sa intelegeti mai bine dependenta mea. Deci mi-am facut stoc! Mai intai de la Nemira. Pe la jumatatea lui Hyperion am simtit asa un imbold irezistibil de a "poseda" acea carte incat in loc sa-i iau cadou lu' sor-mea, ca era ziua "micutei", si daca tot era plecata pe meleaguri streine am zis sa profit de ziua ei si sa-mi fac mie un cadou comandand in numele ei la reducere de pret! HA! Si uite-ma acum mandru posesor al operei lui Dan Simmons in limba romana (deocamdata doar 4 romane sunt publicate: Hyperion, Caderea lui Hyperion, Illion si Olimp) achizitionata online cu 50% discount prin binevointa soru-mii de a se naste acu 25 de ani in iunie. Sa traiasca sora si Nemira la multi ani ca stiu ce inseamna criza...

Apoi am dat o vizita pe la Tritonic pe site si - hopa! - 2 volume de China Mieville care-mi lipseau din trilogia Noul Crobuzom. La 15 lei bucata cu tva-ul vechi inclus. Baga-n cos, fratioare ca e rost de "un alt fel de fantasy" de care Tolkien n-a auzit si, ferice de el, nu va auzi niciodata ca cica-i de belea.. Vedem.. si vorbim ;)

6 comentarii:

  1. nu sună rău ce-ai tu acolo. poftă la cetit!

    RăspundețiȘtergere
  2. o da Nemira...ruleaza :) si eu mi-am facut stocul de la ei cu Clasicul Stephen King cu Orasul Bantuit 1 si 2 cu 6 lei :)..deal!

    RăspundețiȘtergere
  3. Richie, ma gandesc serios sa-ti vizitez cartile, cred ca am sa dau o spargere cand nu esti acasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ask and you shall receive :). Daca vii duminica la Schimb de Carti..

    RăspundețiȘtergere
  5. Am pierdut Stret delivery ! Am pierdut Bega Bulevard si se pare ca pierd si un schimb de carti :( Am trei nenorocite de examene saptamana viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Atunci iti urez bafta si in caz de simti nevoia de o ora de pauza, de la 15 in Funky e lume si e carti bune ;)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?