08 decembrie 2008

Multe pe cap

Ziua de luni e intotdeauna cea mai ciufuta zi de mers la lucru. Mi-am asumat riscul de a da o duminica lejera pe o zi de luni stresanta pt a onora cu prezenta mea distinsul colectiv adunat la SdC ieri iar acum culeg "roadele". De dimineata am inceput rau. Am uitat sa-mi pun ceasul sa sune si, numa in momentul in care si-a amintit taica-miu de mine, m-a trezit. Asa ca nu a lipsit mult sa intarzii la job. Ajuns acolo prima problema, nu functiona net-ul :|. Iar noi aveam sala de sedinte inchiriata pentru o firma de IT care evident, avea nevoie urgenta de net pentru intrunire. Nervi, certuri (nu eu, it-ul cu managementul, eu am gestionat totul cu zambetul pe buze, oferind alternativa "fratelui mai mare" in stele) dar oricum situatia era destul de tensionata. S-a rezolvat dupa pranz cand au recunoscut in final cei de la UPC ca sunt blegi si uita ip-uri.
Apoi probleme de personal. Deseori am nevoie de bani marunti, gen 10 sau 5 ron, si mai trimit cate-o tanti sa-mi schimbe la cec-ul de visavis. Tot asa am facut si azi, numai ca femeia s-a gandit ca eu am simtul umorului si mi-a schimbat o foaie de 50 in bani de 1 ron si un fisic de monede de 50 (!). Ce gluma buna, am zis, rugand-o sa-si ia banii de bilete de pe tejgheaua mea.
Inca o tampenie mi s-a intamplat cand am primit un termos de cafea intr-o plasa si l-am plimbat prin tot restaurantul in timp ce lichidul fierbinte aromat curgea din el pe pantofi, covoare, gresie, ce mai, o balaceala maxima.... Fir-ar al naibii ala care-a-nchis termosu'
Oricum ziua nu e gata asa ca presimt ca o sa mai am multe pe cap pana maine. Ca sa va destindeti voi cei ce stati comod in fotolii si navigati, aruncati un ochi la o zi de munca in Bangladesh... saracu tip are vreo 22 de greutati pe cap...

Un comentariu:

  1. Tu ce lucrezi, Richie?
    Oricum...acuma e tarziu cand citesc eu postul tau, am fost la bere pentru ca m-am deprimat ca oricum n-o sa mai am bani in perioada care vine...deci, da, ziua de luni sucks big time.
    Era o vorba: Cica "Smile. Tomorrow will be worse." Eu is ca si copilu` optimist care o primit de la Mosu` o balega: "Uaaaaa, am primit un calutz."
    Eu am primit mult mai mult de o balega (a nu se intelege "un morman"). Ideea e ca sunt mai optimista...dupa niste beri, ar fii si cazul. :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?