21 decembrie 2008

Despre wake-up call


Unul din lucrurile care ma sacaie cel mai tare in viata e necesitatea unor persoane de a ruga pe altii sa le trezeasca la timp. Din cauza lor s-a inventat blestematul de wake-up call!! Este unul din serviciile pe care un hotel care se respecta trebuie sa le ofere astfel incat clientul sa aibe cat mai putine griji pe cap. Fiind un tip cat de cat organizat si cu oarece dram de responsabilitate, nu pricep cum de cineva care se vrea mare om de afaceri nu e in stare sa aibe singur grija de partea cu trezitul si decide s-o lase in seama altuia. Ce naiba? Inteleg ca in vremuri stravechi nu aveam ceasuri si telefoane si tot felul de alarme ca acum. Atunci era necesar sa ai pe cineva ca sa te trezeasca, dar acum? Esti business man, ai Citizen la mana, trei feluri de Nokia prin buzunare, si tot pe mine ma rogi sa te sun in camera la 5 si un sfert. Poate as motai si eu la ora aia, nu te gandesti? Poate uit sa pun alarma, la naiba, si deci sa te sun pe tine. Cine are mai mult de pierdut? Si daca totusi nu uit si nu adorm si te sun in camera la 5 si un sfert ai macar bunul simt si coboara, "multumeste-mi" si du-te in treaba ta, nu imi spune sa te mai sun o data la 6. I'm not your bloody valet!

photo source

8 comentarii:

  1. Asa, bine ca ne povestesti de la job, ca chiar voiam sa te intreb chestii picante. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Am tolba plina ;). Invita-ma la o cana cu vin fiert odata sa vezi cum se dezleaga limba si o desart !

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai pe blog, sa rada toata lumea. :))

    Bine ca mi-ai facut pofta de vin fiert. Sper sa se rezolve curand. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai ce faceti azi? E la fel de buna ca orice alta zi...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai perfecta dreptate, si eu oriunde merg mă bazez pe proprium telefon, nu pe altcineva. Subscriu la dorinţa tomatei de a citi cat mai mult picanterii de la job-ul tău

    RăspundețiȘtergere
  6. Istorioara e interesanta dar fara nici o rautate, nu va motivul pentru care te 'plangi'. Face parte din jobul tau si trebuie sa iti asumi si postul de 'valet' din cand in cand.
    Nu e cel mai buna comparatie dar de cate ori nu te-ai lovit de un chelner/ospatar fandosit care facea mutre la un serviciu care intra in atributiile lui ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Direct la tinta...astetam sa zica cineva asta. Ai dreptate ca e jobul meu si mi-l asum cu zambetul pe buze, dar am tot dreptul sa ma oftic pt ca pur si simplu partea asta ma enerveaza:)) Dar, asta e, fiecare isi duce crucea cum poate.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?