17 decembrie 2008

Ninge cu lepse

Cartitoiu ma intreba acum cateva zile intr-o leapsa "ce anume am in geanta/poseta?" Pana asta-vara nu aveam asa ceva, dar odata cu plecarea in concediu m-am gandit ca nu mi-ar strica o borseta de umar in care sa pot arunca si eu cateva nimicuri, ca fetele ... :p Asa ca mi-am luat, o port, si buzunarele imi sunt recunoscatoare pentru ca le-am usurat intr-o oarecare masura. Daca as desarta-o in fata voastra probabil ati gasi niste servetele, un pix, chitante sau facturi si ocazional cate un cd/dvd sau o carte. Si , bineinteles, mp3 playerul. Nu tin in ea portmoneul(!) - locul lui e aproape de fundul meu - si nici cheile (zornaie cand merg repede).

Arunc cu poseta, pardon, leapsa asta dupa Razvan ca-l simt ca vrea sa zica ceva. Sau Cami, she's a lady with a purse, too!

Tudor da si el o leapsa de sezon, punandu-ma sa ascult ceva colinde pe care sa le recomand.

Eu il stiu doar pe Hrusca, am o caseta cu el de 20 de ani cred, asa ca ale sale colinde imi sunt cele mai cunoscute:




Stefan Hrusca - Afara ninge linistit


Frank Sinatra e un clasic colindator, deci nu putem fara el si fara Santa Claus:



Frank Sinatra - Santa Claus is coming to town

Si pe final Last Christmas ca ma face sa-mi amintesc de fiecare data de Craciunul trecut:



Savage Garden - Last Christmas

Leapsa cu colinde o dau mai departe Falcutei si Duniei sa vedem cum se achita de ea :).

A treia leapsa, si cu asta inchei postul, e din partea Ancai, care intreaba cam ce ma seaca la Mos Craciun. Pai ma seaca faptul ca pana la varsta de 10 ani il numeam altfel. Gerila! Si deja aflasem ca nu exista. Nu l-am vazut niciodata imbracat in rosu sau cu barba etc. In copilarie era frumos, imi amintesc ca dormeam in camera cu bradul ca sa-l astept, apoi adormeam si ma trezeam dimineata cu cadourile sub brad. Era fain. Nu-mi placea insa ca aveam o instalatie de lumini naspa, fara stecher, doua fire bagate in priza, si ma cam curentam la ele de fiecare data. Putea sa aduca si el una noua, ce naiba, da' pe vremea lu Impuscatu' aia era ultima grija... Si ma mai enerveaza ca Mosul si sarbatoarea Craciunului a devenit sinonima cu dictoanele "Eat all you can eat" si "Buy all you can buy" adica un indemn la imbuibare si golirea buzunarelor pe OFERTE de neratat.
Sa zica si nebuloasa ce o enerveaza la Mos.

4 comentarii:

  1. Oai...eu cand eram mica eram convinsa ca Mos Craciun locuieste pe luna. Mi se parea si logic, ca doar petele de pe luna nu puteau fi altceva decat cadouri, nu?! Dar na..sora-mea a fost o bestie si mi-a zis la o varsta decenta ca mosu nu e mosu de fapt.:( heart-broken)

    RăspundețiȘtergere
  2. In mine nu arunci cu link? :) Se ia leapsa, sunt multe de scris :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?