17 decembrie 2008

Donatii pentru o mama

TM-99-BLOG nu e doar locul unde ne stabilim urmatoarea runda de distractie ci si locul unde fiecare din noi poate initia campanii cu caracter social sau umanitar. Ultima ii apartine Tomatei, care, afectata de tragedia mamei lui Lucian (decedat in accidentul cu Ferrari-ul pe trotuar) s-a dat peste cap si a aflat conturile in care se pot face donatii pentru a o ajuta pe femeie sa nu-si petreca sarbatorile in strada.
"Ma folosesc de blogul bloggerilor timisoreni pentru a va ruga sa luati atitudine, nu impotriva justitiei, pentru ca se pare ca in fata ei totul e de fapt la mana banilor, ci pentru a ajuta o mama. O mama care si-a pierdut fiul intr-un mod stupid, care pe langa faptul ca se confrunta cu durerea inegalabila provocata de moartea baiatului ei, mai trebuie sa suporte si grija unui apartament pe care nu poate sa il plateasca. Pentru a lamuri treaba asta cu apartamentul, ca sa nu existe suspiciuni sau alte semne de intrebare: acest apartament a fost cumparat cu credit ipotecar de catre Lucian Reja si urma sa il platesca el, insa cum moartea il va impiedica sa faca asta de acum inainte, cea pe capul careia au ramas datoriile, este mama lui. Femeia nu isi poate permite sa il plateasca, si oricum termenul scadent e mult prea apropiat pentru a scoate dintr-un joben suma necesara.

De asta, va propun voua, oameni carora va pasa de dreptate, oameni pe care sper ca sarbatorile de Craciun ii induioseaza, sa faceti un gest umanitar si sa depuneti in conturile de mai jos o suma cat de mica sau cat de mare va lasa punga pentru a ii usura acestei femei existenta."

GRĂMESCU AURELIA la:
Banca Comercială Română, filiala Timişoara Piaţa Dacia, conturi :
EUR – RO42 RNCB 0552 1046 8424 0002
RON – RO69 RNCB 0552 1046 8424 0001 (COD SWIFT – RNCBROBUXXX)
.

Un comentariu:

  1. Multumesc, Richie. :) Nu m-am dat chiar peste cap. Ovidiu U m-a ajutat cu informatia. Sa speram ca or sa doneze cat mai multi.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?