15 decembrie 2008

Blogereala XII

Foarte rapid si intr-un mod caracteristic blogarilor timisoreni, la 2 saptamani dupa ultima intalnire am pus-o de una noua. Vin sarbatorile, vin sarbatorile... trebuia sa ne grabim si noi, sa mai prindem lumea pe-acasa, cat inca nu-s plecati prin Poiana sau tari straine. Astfel, cu 2 zile inainte de ieri, am fixat Blogereala a 12-a pt duminica ce-a trecut, surprinzand pe unii, bucurand pe altii, chestia e ca lumea s-a conformat, si-au refacut programul si s-au prezentat ca sa serbeze impreuna un an de intalniri.


"Back to the roots" a fost tematica intalnirii, asa ca ne-am intors in Irish-ul nostru cel de toate zilele(!) pentru ca acolo ne simtim ca acasa, nu-i asa? Eu am intarziat cateva ore, fusesem la o partida de darts cu prietenii ne-blogari, insa am prins momentul cand se taia tortul!? V-am zis ca am avut tort, nu? Pai am facut 1 an doar, era indispensabil. Eu am vrut sa-l aduc de la intalnirea a 10-a dar mi-a picat fisa prea tarziu, asa ca de data asta s-a ocupat Ionesta de surpriza asta, multumiri memoriei sale! Acum fratilor aveti un motiv in plus sa va alaturati petrecerilor noastre. We got cake too! Am supravietuit partidelor de cuie bucurandu-ma apoi ca un hapsin cand am vazut cum se luptau fetele ca sa ne plateasca berile ;)). Nu-i panica, tot ele au primit din partea casei ceva coktailuri cu bere... La darts n-a fost un invingator absolut, desi unii au fost mai urati decat altii pentru "stiinta" lor in aruncarea sagetilor. Un lucru inedit au fost stickerele cu nume pe care ni le-am lipit pe piept. Thanx Dan! Semana cu un geek meet toata intalnirea asta, cu ceva mai mult umor insa: Ovi a devenit Superbul, frate-su era plin de baenere pe spate (Suna-ma, Kick Me, Clik Me), Alice a subscris la superbitatea primului, eu m-am autointitulat Magnificu', Alina, barmanita care ne privea pe toti ca o mama ingaduitoare, a devenit Pisi, ce mai, degenerase totul...Ce-mi place mie e ca atunci cand se intreaba lumea "cine bea tequilla?" se anunta doar jumate din cei care o beau efectiv cand e pe masa :)) Concluzia e ca unora nu le place sa strige in gura mare, au niste aparente de pastrat :p. Oricum toata lumea a baut, mai putin cei cu masina. Experienta lui Ovi nu se vrea repetata. So, don't drink and drive amigos!! Printre picaturi ar mai fi de consemnat urmatoarele: Dojo a stat mai mult decat in alte dati si a jucat atat darts cat si cuie, Tudor a venit cu o caciula de Mos pe care o purta toata lumea intrucat "avea minte", Nuzzu nu a varsat nimic, una din gemenele vitrege (Andreea) chiar are o sora geamana buna (acelasi sange!), Adeline a plecat inainte sa-i cantam melodia, si toti am plecat inainte sa-mi ascult piesele puse in jukebox. Fise pe apa sambetei...

Cheful s-a mutat apoi in Taine ca si-n ultimele dati, insa doar cu jumatate din participanti care au beut si au cantat.
S-au sarbatorit: Anca, Oaanaa, Cami, Adeline, Flavia & Andreea, Lucian, Radu, Dojo, Ionesta, Nuzzu, Florin, Tudor, Richie, Tomata, Alice, Ovi, Khris, Dan, blg.ro , eAdi, nebuloasa,Razvan si Druje.

Pozele le-au facut Tudor, Dan si Neox.

3 comentarii:

  1. -Oana: Richie, vrei Tequilla?
    -Richie: ceee?a zis cineva ceva de Tequilla?!undee?

    la anu o sa fie si mai tare. Deja avem experienta

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu inca mai sufar dupa incursiunea in Taine :))

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?