14 ianuarie 2008

Am dat in bloggereala?


Leapsa de la Carina cu titlu "Blogodependenta". Sunt sau nu dependent de blog? Sufar sau nu de bloggereala? Intr-un cuvant raspunsul e DA. Hello, my name is Richie, and I'm a blog addict! Simptomele care m-au condus la aceasta concluzie sunt urmatoarele:
a) blogul meu e prima pagina pe care intru dimineata cand deschid compu
b) scriu de acasa sau de la lucru, amanand alte activitati mai urgente
c) am posturi scrise la ora 3 noaptea(!)
d) in fiecare zi citesc cel putin alte 10 bloguri si mai le si comentez
e) am vrut sa merg la intalnirea blgogerilor in Bierhaus dar nam reusit.
Si pentru aceasta slabiciune trebuie sa va multumesc voua, prietenilor mei dragi, care pe ideea "bunicule mai spune-ne o poveste" m-ati luat la rost cand totul era doar o joaca si mi-ati servit-o: "Ba Rich da tu nu mai scrii nimic? Ca stii eu te citesc :)!!!" Na...pai daca o fi vreo pana de curent mai lunga vreodata si intru in sevraj...va astept cu o supa calda si niste portocale.
Acum, serios, e toata chestia asta un lucru rau? Nu cred. Oi fi in negare:)) In definitiv e doar o activitate ca oricare alta, care in acest moment are o importanta mai mare decat altele. Iar daca asta e doar un alt simptom si sunt un bloggaholic, well, fuck it! Ne vedem cu totii la intrunirile ABA - Asociatia Blogerilor Anonimi - pe care o voi infiinta imediat dupa ce termin postul asta si daca imi apar blogspots pe piele.
Mai departe pleznesc cu leapsa asta pe AnaAyana si pe Cristina, ca e noua pe Blogspot. Dar nu va sfiiti sa vorbiti si voi ceilalti. Sau sunteti in negare?

Un comentariu:

  1. Felicitari. Ai recunoscut, deci esti pe drumul cel bun :P Inca exista sanse de vindecare :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?