30 martie 2011

Nu eşti prinţesă

Sorry draga, dar nu esti. Da, regret ca trebuie sa te dezamagesc dar nu esti inchisa intr-un turn inaccesibil, esti doar la ultimul etaj dintr-un bloc de pensionari. Liftul e stricat, stiu, dar poti cobori pe scari. Sau trebuie sa urc eu pana la tine, sa-mi fac loc cu bastonul meu din lemn de cires ornat cu fildej prin gloata de zmeoaice decrepite si de capcauni senili, doar ca sa-ti aduc salul pe care TU l-ai uitat in masina? Zi, asta vrei? Pai ce-s io, fat frumos cel plicticos? .. Ia misca-te-n secunda asta c-am lasat motorul pornit.

Nuu fetito, nu esti nici frumoasa adormita, ia lasa scuza cu n-am auzit telefonul ca nu prinde la je! Fa bine si raspunde atunci cand te sun. Nu ti-am luat iphone 3gsptv ca sa te uiti la filme pe el. E ca sa vorbim cand te sun si sa-ti faci poze cand iti cer. Clar?

Haai odata, papusa, nu ma mai freca atat la creieri ca n-ai cu ce sa te imbraci ca nu esti tu vreo cenusareasa oropsita.. Ai doua surori care nu-ti fac deloc viata grea, ba din contra, te mai si rasfata! Iar ma-ta aia vitrega a mostenit apartament tocma-n centrul orasului. Ia pune mana pe ceva haine sexoase de-ale lor si parfumeaza-te asa ca ma-ta sa te simt de cum iesi pe usa. M-auzi? Bun asa. Iar daca mai pomenesti de piticii aia ai tai ca trebe sa rasufle ei asa din cand in cand ca altfel se sufoca-n cap’sorul ala mititel, te scap eu de ei cat ai zice alba ca zapada. Definitiv! Te-adorm dintr-o bucata si te-ngrop sub mar!

Asa, vezi ca poti sa te grabesti? Hai papusa vino-ncoa sa te privesc mai bine. Moama da ce faina-mi esti. Sa mor io. Esti belea! Ia, aranjeaza-ti parul ala mai bine, ce-l lasi sa curga asa pana la glezne? Vrei sa te-mpiedici in el si sa-ti rupi picioarele? Hai, tine-l sub scufita.. Asa, frumos. Clientilor le place cand esti misterioasa. Urca-n masina ca avem ceva de mers. Ne-asteapta-n padure niste lupi barosani si cam periculosi, dar ne descurcam noi. Ii saturam pe astia si ne-am pus de-o luna-n Italia. Sa mor de nu. E ca si facuta. Hai, tuguie-ti buzele alea si zambeste-mi ca facem sa fie bine. Ti-o jur! Iti dau cuvantul meu de spân.

4 comentarii:

  1. cum sa nu fiu? oricand vreau pot sa fiu si cenusareasa si alba ca zapada si printesa si tot... doar printul vine mai greu cateodata. na, lupta cu balaurul e grea... si multi se pierd :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm, deci te pazeste un balaur. Emancipeaza-te draga mea, cere-ti dreptul la iubiri princiare.

    RăspundețiȘtergere
  3. te pomenesti ca traiesc in alt secol... ori m-am trezit in alta poveste ;))

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?