01 noiembrie 2008

Blogereala (de nota) 10


"Last night my little bloggers, came dancin' on the floor, and in the midnight hour they screamed ... MORE MORE MORE." Daaaa...cat mai multe intalniri de-astea, inca zece sa fie, cu party pana dimineata, lume multa si muzica buna. Noaptea trecuta a fost paranghelie, ce mai. De fapt va dati seama ca a fost greu pt ca au trecut 24 de ore si tot nu am scris nimic. M-a cam durut capul azi dupa a zecea intalnire a bloggerilor timisoreni. O "petrecanie" cum se mai spune in lumea underground, adica in beciurile alea slab luminate din Unirii (Bunker fiind unul din ele). Deci, ce-a fost asnoapte, in afara de Halloween, care a impus tema chefuielii:


Totul a inceput in acest cartier,...nu, de fapt in alt cartier, numit Cetate, intr-un birtut foarte nou care se cheama Funky. Faina locatia, amenajat misto, foarte luminos si colorat, cu niste canapele superconfortabile, preturi medii si servire ireprosabila. Multumim pentru alunele din partea casei :). Promitem sa bem mai multa tequilla data viitoare. Eu m-am oprit la un shot, nush ce s-a intamplat, am fost distras probabil de atatea freehug-uri si de oamenii noi si vechi cu care aveam de vorbit. De facut nu am facut prea multe acolo, in mai toate pozele vorbesc la telefon, dar nu am avut ce face, asa se intampla cand lumea te stie drept "informat" si-ti solicita ajutoru pentru a-i directiona spre locatia petreceii :). Am avut insa o discutie ca-ntre barbati cu Ovi si una de fosti colegi cu Neox, am aflat unde lucreaza Adeline si am "socializat" cu Andreea, prietena Roxanei. La 22 am parasit incinta si am continuat in Bunker.


Acolo, la 2 metri sub pamant, aveam un separeu langa DJ unde ne-am dat in petec. Am dansat, am baut si pozat in diverse ipostaze mai ceva ca la o parada gay. Peruca blonda de la Bloodie, masca a la Zorro si tridentul de dracusor de la Bloo s-au plimbat pe la fiecare din noi in cautarea celei mai creative posturi. Campion a fost Nuzzu, inobilat parca de Adeline cavaler al "ordinului impielitatilor" si impuns cu tridentul. Inedit a mai fost si zborul lu' Super Andrea (pronumele posesiv e fortat de necesitatea eliminarii oricarui dubiu creat prin formula de genitiv Super Andrei - nu e vb de nici un sfant acolo). La fel de inedita a fost dragostea nefiresc de protectiva pe care i-o purta colega Dana. Nefireasca a fost si fredonarea de canzonete italienesti peste "alternativele" de prin boxe. Doresc explicatii. Fierbinte a fost momentul artistic cu "limba pe gat" oferit de nelipsitele Cami si Anca, mare amatoare de tequilla. Multumim. Cei mai veterani au ramas acolo pana dimineata si ultimii carora le-am incredintat baricada au fost Radu, Oaana, Dece si sora lui. Am ajuns pe la 5 cred acasa dupa o plimbare matinala in compania unei tipe foarte treze (Andrea) si unui tip foarte alcolizat pe bicicleta (Radu) :)).

Lista de prezenta copiata de pe o foaie de hartie mazgalita cu masinute si tractorase: EU, Bloodie, Tudor, Ovi, Nuzzu, Dan si sora lui, Radu, Oaanaa, Adi, Cami, Petre, Silviu, Alex (blogless), Flavia, Dora, Ramona, Crinuţa, Alina, Vali, Răzvan, Tomata, Super Andrea, Rob tot fara blog, Adeline, Roxi, Ale, Andreea, Marius, Cristi

Pozele la Ovi, Tomata si Neox.

8 comentarii:

  1. Eeeee, eu eram reactorul super Andreei! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai Richie, modifica linkul de la Dojo. E dojoblog.info, nu .net. :P

    RăspundețiȘtergere
  3. @nuzzu: se stie se stie ;))
    @mariuskl: mersi, modificat. copiasem lista de la ovi si nu am mai verificat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Baaaai, si eu vreau sa stau pana la 4-5 dimineata. Da' nu se poate sambata si intr-un local cu mai putin fuuuum????? :((((((((((((

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu daca se poate un local cu mai putin fum :(

    RăspundețiȘtergere
  6. quote: "Am ''socializat'' cu Andreea"..

    De ce ghilimele? Ai pseudo-socializat? :))

    RăspundețiȘtergere
  7. @pai am vb putin, de aia. Next time va fi o socializare intreaga :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai, Dana nu era-n apele ei :)))
    @Nuzzu: Apreciez :D

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?