23 aprilie 2008

Stau degeaba la birou

E aproape 00.30, stau la birou si fac ultimele pregatiri pentru inchiderea zilei de munca si unii mai nazdravani s-au gandit sa-mi trimita un mail ca sa-si atraga (ne)recunostinta mea vesnica. Cititi in puii mei si radeti de omul muncitor:

"10% din femei au facut sex in prima ora a unei prime intilniri. - 20% din barbati au facut sex intr-un loc excentric. - 36% din femei sint in favoarea nuditatii. - 45% din femei prefera barbatii cu par negru si ochi albastri. - 46% din femei au incercat sexul anal. - 70% din femei prefera sa faca sex dimineata. - 80% din barbati nu au experimentat nici o data relatiile homosexuale. - 90% din femei ar dori sa faca dragoste in padure. - 99% din femei nu au incercat sa faca sex in birou. Concluzie: statistic vorbind, ai o sansa mai mare sa faci sex anal dimineata cu o femeie in padure, decit sa faci sex in birou la sfirsitul zilei. Morala: nu sta pina tirziu la birou. Niciodata nu se va intimpla nimic bun!"

Statistic vorbin aveti mai mari sanse sa va calc io cu masina de acum inainte!

2 comentarii:

  1. Uite, ca sa te fac sa te simti mai bine: statistic vorbind (cred ca i-am zis si la curucbitator), e incorect pentru ca trebuie combinate procentele femeilor care au facut sex anal cu cele care vor sa faca sex dimineata si cu cele care ar dori sa faca dragoste in padure. :D Si asta e cam greu.
    Btw, nu cred procentul ala cu "nu au incercat sa faca sex in birou". ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. O medie ponderata, mai exact. Depinde ce e "biroul" :))

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?