24 ianuarie 2008

Lost se intoarce


De 8 luni de zile tot astept sa revina serialul ce a inebunit intreaga lume in ultimii 3 ani cu misterele sale. Creat de J.J Abrahms, Lost-ul a creat o adevarata isterie in SUA si nu numai. Povestea naufragiatilor m-a captivat de la primul episod si m-a tinut cu sufletul la gura la fiecare sfarsit de sezon. Insula misterioasa, Fumul negru, buncarele Dharma, The Others, experimentele genetice, flashback-uri si intoarcere in timp, citirea viitorului si cate si mai cate lucruri ciudate au ramas neexplicate in aproape 70 de episoade de cand Flight Oceanic 815 s-a prabusit. Ce naiba mai urmeaza. Cat se mai pot juca cu noi? Am auzit ca s-au programat inca 3 sezoane in care realizatorii ne vor oferi picatura cu picatura doza de suspans gratuit. Mai este doar o saptamana de asteptat pana cand cel mai ciudat serial vazut (rivalizat doar de Twin Peaks in privinta finalului imposibil de descifrat) va incepe din nou sa-mi faca creierii varza. In 31 ianuarie Lost revine. Mai un pic oameni buni. Pana atunci delectati-va cu trailer-ul pt sezonul 4.



2 comentarii:

  1. Sa inteleg ca-ti place Lost? Primul sezon a fost OK. Din sezonul 2 au inceput sa fie niste neconcordante majore, desi o puteau inca scoate la capat. Sezonul3.. mi-a provocat sila - Lost a devenit comerical.

    Plus ca am vazut un interviu cu producatorii si scenaristii care habar n-aveau ce s-a intamplat pana atunci in film, ce sa mai vorbim de cum aveau de gand sa continue.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut si inca imi place lost-ul. nu stiu despre ce neconcordante vb, adevaru e ca sunt cam greu de digerat atatea mistere si intorsaturi. dar imi place. Cat priveste sfarsitul, la nici un serial nu se stie dinainte cum il vor sfarsi, depinde de audienta tot timpul...

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?