21 ianuarie 2008

Barbatii si masinile

Relatia barbatului cu masina lui e un subiect care a facut sa curga multa cerneala pe hartie si multe lacrimi pe perna conjugala. Pentru ca e bine stiut faptul ca masina ocupa in viata unui tip un loc cel putin egal (daca nu mai sus) cu cel al consoartei. Bineinteles ca n-ar recunoaste asta in ruptu capului insa adevarul il stie toata lumea. Asta imi aminteste de vorba aia: femeia si masina nu se imprumuta! Eu ce ziceam. Tratament egal :))
Ok, acum ca am terminat cu introducerea, sa va aduc la cunostina masina mea. Cea la care visez bineinteles si pe care sper sa o am odata si-odata. Aici simt nevoia sa fac o paranteza. [ Eu vorbesc de vise realizabile, adica care pot fi duse la implinire in, sa zicem, 10 ani(!) nu de lucruri sfinte cu emblema de Ferrari, Lamborghini, Bugatti etc de jjj de mii de euro, ca n-am castigat la loto nicicare. ] Sa revenim la ea - Masina. Pe scurt o cheama Audi TT-S coupe si se remarca prin motorul de 2.0 litri turbo modificat pentru a dezvolta 272CP si a zbura de la 0-100km/h in doar 5.2 secunde, viteza maxima fiind limitata electronic la 250km/h. Acum sa fim realisti, datele astea nu reprezinta nimic pe soselele din Romania, dar e frumos sa stii ca poti daca vrei.
Deci asta fiind masina visata de mine ia ziceti si voi ce masina v-a luat inima?

4 comentarii:

  1. Ooo, masinuta asta e o frumusete. Daca mi-ar placea masinile rapide de tot, asta ar fi number one, dar cum nu sunt impatimita cu viteza, numai cand fac cncursuri cu altii pe la semafoare, mi-ar placea un Peugeot 206 sau 306. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ei bine eu nu suport gandul sa-mi imprumut masina. si sunt femeie :D
    nu, masina mea e sa fie condusa de mine. doar de mine... :)

    ce masina mi-as dori?
    in visele mele mai realiste un Citroen C3 (hai 4 :)).

    In visele obscen de nerealiste Citroen C6 :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce-i cu voi si masinile frantuzesti fetelor! Doar nu vin cu sofer cu tot :))! Nu zic nu, sunt masini bune, dar nemtii cu masinile sunt ca elvetienii si ceasurile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu merg pe mana unui peugeot 206 cu lambo doors, si putine modificari, de ex. body kit, scaune port, genti si toba supersport.

    Dar pana fac banii astia(sunt inca la scoala) am 20 ani. Nou no sa mai gasesc si second sincer dupa ce a calcat altvineva... este diferenta intre sofer si sofer...
    drumurile din deutschland si romania:P

    vizitati www.henrich.ro ;)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?