29 ianuarie 2008

Armaghedonul se amana


Oamenii cu frica de D-zeu pot sa-si scuipe in san si sa spuna Doamne ajuta. Apocalipsa trece pe langa noi. Si ce mult mi-a placut filmul Armageddon, cu Bruce Willis sacrificandu-si viata pt binele Terrei si scapand-o de impactul cu asteroidul ucigas. Pentru ca scenariul era destul de aproape de a deveni realitate. Dupa principiul "viata bate filmul si la incasari" asteroidul cu numele TU24 a dat o raita prin sistemul nostru solar ca sa traga cu ochiul la nenorocitii de pe Terra. Din fericire de data asta n-am incasat-o. Prietenul nostru trece azi pe la 550 de mii de km de noi si vreo 20 de mii km de Marte. La un fir de par nu-i asa? Daca vreti sa-l cunoasteti dati o fuga la Observator sau stergeti luneta de praf si montati-o ca ochii nu va sunt de folos. O fi avand el juma de km dar totusi ... e departe, spre binele nostru. Mai stiti ce-au patit dinozaurii ultima data!
Totusi hai sa ne gandim o clipa daca TU24 era pus pe treaba si venea sa ne cante prohodul. Si prin absurd am fi aflat ieri(!) ca pica azi :) nu conteaza unde...pe Pamant. Cum ati fi petrecut ziua de pe urma?
Eu unul imi scriam necrologul pe blog, apoi scoteam toate economiile din pusculita, fugeam la aeroport si luam primul avion spre Amsterdam. Intr-o ora jumate eram acolo si ma infingeam in prima "prajitura". Nu va ganditi la prostii. Vorbesc de coffee shops! Dupa ce vizitam cel mai frumos oras european fugeam la aeroport si zburam spre cea mai apropiata insula din Atlantic unde imi petreceam ultimele ore din scurta viata intr-un sezlong vorbind la telefon cu apropiatii si sperand ca totul e doar un vis!

cititi articol integral pe 9AM

2 comentarii:

  1. Ai ceva economii, nu gluma, daca iti permiti atatea vizite. Io abia mi-am achitat datoriile, deci is leftera. Tu macar ai ceva idei despre ultima ta zi, eu din pacate, nu pot impartasi cu tine asta. Ca nu stiu ce as face. Le-as spune probabil tuturor pe care ii iubesc, ca ii iubesc. si cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Apropo, ai auzit ca 6 milioane de romani au rate? Ce moment pt meteorit sa ne atate. Economiile alea nu mai rezista mult, ti-am zis ca vreau sami iau masina...

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?