27 iulie 2011

Prin Timisoara Noastra , vol II

Daca toate merg bine si nu ni se fura planeta de sub picioare, la anu expeditia asta se va transforma intr-un foileton, fara doar si poate. De-amu in 3 zile - adica sambata - se va desfasura a doua plimbare masiva pe strazile 'banatencei' noastre, una de care ne vom aminti la batraneti cu nostalgie ca "a fost odata-n vest". Avand ca scop redescoperirea orasului de pe Bega de bloggerii localnici cat si impresionarea "inspectorilor" trimisi de marile rivale ale tarii s-arunce un ochi pe-aici, #timisoaranoastra, editia II, va insemna o zi dedicata unei plimbari turistice, cu ghid de treaba (acelasi Dan Caramidariu de anul trecut) si itinerar bine stabilit. Sursele mi-au semnalat ca vom marca pe harta si Bastionul si Fabrica de Bere, doua situri cu vechime in istoria orasului care au pus umarul la fericirea acestei comunitati.

"Anul acesta invităm la plimbarea prin Timișoara toți timișorenii interesați de redescoperirea orașului în care trăiesc." menționează Oltea Zambori, organizatorul principal al evenimentului. Eu de aici inteleg ca daca e cineva interesat de o sambata "pierduta" cu folos se poate alatura grupului de bloggeri mici si mari (vreo 60) care se va infiinta sambata dimineata la 8:45 in fata Catedralei. Nu-i trebuie decat papuci comozi si chef de plimbare.


#TimisoaraNoastra e un proiect organizat de Oltea Zambori și Cristina Puțan, prezentat de Bere Timisoreana și susținut de Hotel Timișoara. Parteneri: Mareea, Lucas Super Sandwich, Skoda Timișoara și Pizzeria Rustica. Ghidul nostru va fi Dan Caramidariu, iar voia bună de seara vine de la Trabucuri.com.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?