20 martie 2012

Ia-ti un job, tinere!

Zilele acestea se intampla in Timisoara al XIX-lea targ de joburi organizat de BEST Timisoara pentru studentii absolventi, in ani terminali sau dornici de internship-uri. Intre 17-23 martie revine asadar pe holurile Facultatii de Automatica si Calculatoare a Politehnicii (corpul Electro) unul din cele mai importante evenimente de cariera pentru studenti, JobShop.


Desi a inceput inca din weekend cu o serie de training-uri si prezentari de "cariere de succes" targul isi atinge azi si maine apogeul cu zilele de stand unde companiile isi prezinta oferta de job-uri aplicantilor si potentialilor viitori angajati.

Prin urmare, marti, 20 martie, are loc deschiderea oficiala a JobShop-ului (de la 9:30) urmand ca in tot restul zilei de azi si miercuri studentii aflati in cautarea unui loc de munca sa-si incerce norocul la standurile companiilor participante (Microsoft, AEM, P&G, Atoss, Zopas, Hilti, Saguaro, etc). Va fi si o sectiune de "Zoom pe companie" in care se va prezenta, ce altceva decat, "interioarele" unei companii.

Joi(22) si vineri(23) ofera posiblitatea participarii la vizite prin companii si numeroase ateliere tehnice tinute la sediul lor. Ar fi bine sa va inscrieti din timp. Noutatea acestei editii consta in sectiunea "Interviuri" in care studentii pot obtine un loc de munca chiar pe loc in urma discutiilor cu angajatorii... asta daca reusesc sa-i convinga asupra cunostintelor si aptitudinilor lor.
Nu pot sa le spun decat: Bafta! Depinde de ei daca fac saltul din camin pana pe holul targului... si spre o cariera frumoasa.

BEST este o organizaţie studenţească la nivel european, apolitică şi non-profit care oferă oportunităţi de învăţare şi dezvoltare personală pentru viitorii ingineri. Organizația este prezentă în 91 de universităţi tehnice din 30 de ţări europene. Organizaţia BEST Timişoara a prins viaţă în primăvara anului 1991, la iniţiativa unui grup de studenţi entuziaşti, dornici de a profita din plin de anii de studenţie şi oportunităţile pe care aceştia le oferă. JobShop® este un eveniment marca BEST Timișoara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?