20 septembrie 2010

Sa mai pedalam un pic

Asa deci. S-au mai marcat niste piste de bicicleta prin Timisoara (pe Bul Mihai Viteazul), ceea ce-i bine, le-am si testat o tura si ma declar multumit dar astept sa vad cat de repede vor trece la reparat trotoarul si realizat pista si pe celalalt sens de mers. Ca asa au promis la inaugurare. Domnul viceprimar Orza trage linie si zice ca sunt 50 de km de piste in orasul de pe Bega, cu doar 15 mai putin decat in orasul de pe Dambovita. Ne pune si o harta la dispozitie, in caz ca suntem suspiciosi. Mie totusi mi-e un pic greu de acceptat dimensiunile, poate e vorba de ambele sensuri ale strazii, ceea ce ar fi mai logic de fapt. Probabil factura de plata a vopselii atata specifica.

Astea fiind zise sa nu uitam ca-n 22 septembrie se intampla Ziua Mobilitatii aka Ziua Mersului pe Jos sau Ziua Abandonarii Masinilor si Urcarii pe Biciclete. E ciudat ca am ajuns la un punct in care avem nevoie sa sarbatorim asemenea activitati normale. Sa pedalam mai departe..

Nu in ultimul rand, asa cum am mai facut-o si-n anii trecuti, sunt "autorizat" sa dezvalui in exclusivitate afisul teaser pentru "octombriada" pe doua roti Verde pentru Biciclete - marsul pe care il asteapta biciclistii timisoreni in fiecare toamna. Da prieteni, nu mai e mult si iarasi ne vom plimba in masa, sute de oameni colorati cu biciclete si baloane care vor revolutiona orasul, blocand circulatia si surprinzand (sper ca placut) pietonii.

Cum vi se pare?

3 comentarii:

  1. Este super. Sper sa fie 100.000 de biciclisti in Timisoara. Dar stau si respir adanc si imi acuc aminte de o vorba celebra: "Vise taica, vise"

    RăspundețiȘtergere
  2. slabut de tot...ar trebui sa se zbata sa fac mult mai mult...dar oricum este un inceput...

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?