17 aprilie 2010

Garaj de vis [Leapsa]

La barbati, al doilea subiect de pe masa unei conversatii cu bere si alune (imediat dupa femei, filme, sau filme cu femei) sunt masinile..pe care le-am avea daca ne-am trezi cu un morman de banet in sufragerie. Asta e leapsa de la Ovi si de la Knox ce-as avea io in garaj in afara de golfuletul meu 3 mic si verde si cu ren pe luneta. Bun:

1. in primul rand masina lui Dominic din Fast & Furious, un Dodge Charger 1970 supermodificat care mananca asfalt si cauciucuri la fiecare tura. Sa vezi numa ce fum le dau la taranii cu troace de bmw-uri care calca batranici pe zebra. That's muscle car.

2. un Ford GT40. Pentru ca plm...uitati-va numa la el!! 550 de cai, 330 km/h, consum 20 litri la suta in oras (da cine fras mere cu ea in oras) si cred ca cea mai nesigura sports car  evar, cred ca danseaza pe sosea cand ii dai blana.

3. Un Mustang pentru taica-miu ca-mi place de mor cum arata toate. Preferabil insa ultimul model. Si pentru sora un Mini Cooper S, ca e cat un matiz da totusi nu-l poti numi masina de studenta cand te ia la stop de-ti flutura buzele.

4. Ecto-1 sau ambulanta Cadillac Miller-Meteor model 1959 modificata in vehiculul Ghostbusters-ilor. Asta ar deveni masina de mers in blogtrip-uri. Cred ca ar incapea peste 10 oameni acolo :))

5. si bineinteles mai multe biciclete, cel putin 10, de teren, de oras, de toate felurile pentru ca masinile de mai sus le-as conduce mai mult in weekend :).

Lepsuim pe Boghi, Paul, DeCe si Maka. Si pe Nebuloasa, cum naiba s-o lasam deoparte.

6 comentarii:

  1. Uăi, si eu te-am lepşuit! Primu', chiar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ups..sorry dude, asnoapte am vazut-o la sirb si m-am pus sa scriu fara sa mai caut trackback-uri..am remediat.

    RăspundețiȘtergere
  3. mno, amu' sa ma scuzi dar io nu is cu de astea. nu-s pasionat de masini, nu visez la ele...

    RăspundețiȘtergere
  4. ala al 2lea e gt... gt40 e ala de acum 50 d primaveri ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Drept e. Dar cand a aparut se numea GT40 Concept. Apoi l-au numit GT cand a trecut in productia de serie. Teoretic e tot masina supersportiva doar identitatea e mai ferm distantata.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?