21 septembrie 2009

A-nceput de ieri sa cada cate-un tren

Abia acum mi-a venit netu asa ca pot sa zic si eu doua vorbe de evenimentul zilei. Deci ma scol dimineata ca boieru pe la 10, imi pun castronul cu cereale in fata si ma holbez la tv: un tren a deraiat cu 110 km la ora in Oltenia. Mana Criminala. Nasol frate, da nu e nici un mort. Ok. Ma duc prin oras, beau o cafa, o apa si o limonada, ca n-am griji sau calatorii planificate si ma inotorc acasa la stiri: un tren a deraiat in Cluj! WTF. Americanii ar zice ca unu e coincidenta, dar doua e atentat! Ok, ma pun la un film, mai lejeresc, vine netu si aflu de pe twitter: trei trenuri deraiate!! No ce cacat?! Cineva se distreaza cu CFR-ul? CFR-ul se distreaza cu noi? Sa ma mai uit la stiri? Si cea mai importanta intrebare e pentru voi: cate trenuri vor mai cadea pan' la sfarsitul zilei?

Ps: dupa prima deraiere au aparut imediat si informatiile cu mana criminala si cercul de suspecti din interiorul regiei! Nu e cam suspect ca deja au suspecti? Oare au fost dinainte amenintati cu ceva razbunari de niste "maini criminale" care acum s-au concretizat, ceea ce ar fi naspa, sau avem pur si simplu de-a face cu niste neglijente criminale foarte usor de dibuit!

5 comentarii:

  1. E toamnă, e sezonul, încep să se coacă şi să pice din pom :-??

    ... oh, wait. Alea erau nucile.

    RăspundețiȘtergere
  2. calitatea sinelor e de vina :( si problema e ca pe mine ma asteapta o calatorie tm-bucuresti..imi recomandati ceva autobuz? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am retinut aia cu "o mana criminala"! :)) De ce nu un picior criminal? Sau o minte criminala?

    Dragut. Avand in vedere ca n-au fost morti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un picior criminal l-a ucis pe ala cu motoru acum doua zile in judet. I-a pus piedica parca.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?