23 iunie 2009

Blogul saptamanii

Adica intrati voi aici si nominalizati cel mai drag blog timisorean pe care il cititi si daca il mai voteaza si altii el va primi un post laudativ, i se vor canta osanale si toata lumea il va striga master Richie ... ups ... :p si va avea un mic banner pe TM-99-blog, situl micii noastre comunitatii. Care-i rostul? Pai noi suntem mai cu mot si ne place sa ne intrecem. Glumeam, incercam doar sa ne promovam talentele locale, caci de asta vor beneficia in primul rand blogerii noi care scriu misto. Conditiile sunt: Blogul trebuie sa apartina cuiva care locuieste in Timisoara (student, elev, cu job aici). Cel ce propune blogul trebuie sa aiba blog, blogul functionand aici ca element de identificare. Competitia se va desfasura saptamanal si poate va creste un pic calitatea blogosferei locale.

Let the games begin!!

Un comentariu:

  1. eu cred ca titlul ar trebui sa se acorde retroactiv, in ideea ca nu poti numi cel mai bun blog al saptamanii viitoare daca nu ai habar ce va fi pe/ in el :) nu?

    E o decizie foarte grea de luat, sta intre Anda, Ovi si Richie :D Sa vedem :D ca in cursu' zilei de azi, stau, cogitez o leaca si dup-aia troznesc un vot :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?