30 aprilie 2009

Pretul corect

Daca iti place sa lenevesti in P-ta Unirii pe terasa la soare ai sansa ca sa nimeresti pe una din cele doua terase Erick's. Da, sunt doua. Cum mi-am dat seama? Pai au meniuri la fel ca in cafenea. Asa. Una e in fata la Dom, de fapt jumate din ea, ca sunt cuplati iar cealalta in coltul opus, langa intersectia Gh. Lazar cu V. Alecsandri, la fel, in parteneriat cu altii. Deci, ca sa fiu mai precis, Erick's au doua jumatati de terase. Asta insemna ca au totusi o singura terasa?! Faptul ciudat e ca aceeasi limonada din apa, zahar si lamaie costa 6,50 pe una si 7,50 pe alta. Cred una din ele vine si cu o binecuvantare la pachet. In fine, care o fi pretul corect?

4 comentarii:

  1. Cred ca aia din fata Domului. E acolo un ospatar cam aiurit, care incurca preturile. Motiv pentru care i-a cerut unui prieten cu 1.5 lei in plus fata de pretul expus in meniu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ştiu ce să spun despre cât de aiuriţi sunt chelnării. Am mai avut conflicte din cauza "aiurelii" lor. Dar nu la terasele astea.
    La asta din faţă de la Dom, de când s-a deschis prima dată, acu' nu ştiu câţi ani, am avut aceeaşi veşnică problemă: nimeni nu observa că cineva s-a aşezat la masă şi, dacă totuşi vedeau, dura cel puţin juma' de oră până când ceea ce am comandat să ajungă şi pe masă.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?