26 ianuarie 2009

Blogereala XIII: Armata rosie

Aseara a fost o petrecere colorata in blogosfera timisoreana. Nu stiu exact cine si de ce a ales culoarea rosie dar lumea s-a conformat si a aparut in locatia de langa tribunal cu cate o piesa de vestimentatie mai mult sau mai putin rosie. Sau bordo. Sau chiar... fuxia! Din garda veche eu singur am fost punctual, ceilalti permitandu-si o intarziere tipica CFR-ului. N-a fost bai ca astfel am avut ocazia sa cunosc ceva oameni noi, anume Mircea Popescu, Horia, Alexandra si Lucian, care luau parte la prima lor intalnire serioasa de blogeri. Dupa vreo doua ore sosisera cea mai mare parte din oameni asa ca sezatoarea s-a transformat intr-un chef serios. Am aplicat reteta obisnuita de darts, cuie si bere + tequila. Evident unii s-au imbatat mai tare decat altii si voi incerca din crampeie de flashbackuri sa punctez niste ultra-scurte:
- ne-a onorat cu prezenta o tanara reprezentanta a Romaniei la ONU. Pe bune! Intrebati-o pe Alexandra.
- Cristi stia toate bancurile pe care ar fi vrut Mircea sa le spuna.
- am castigat bere la cuie. Thnx Razvan..
- am avut un noroc la darts fantastic. pana la urma am fost alungat :O
- Nebuloasa ne-a adus Alchool Killer. Nu a functionat pt ca l-am baut inainte.
- l-am cunoscut pe Neuronu din Showtime.
- Dojo mi-a cedat portia de cartofi prajiti ceea ce mi-a permis sa mai beau in continuare.
- a revenit si Doruta, dar fara sora.
- am aflat ca am o cititoare fidela in persoana Ligiei, sarutmana pt aprecieri :D
- Radu a venit doar sa ne spuna ceau-ceau si sa-i punem link. La fel si Cami, care insa s-a intors.
- Bloodie mi-a adus o carte misto. Multam fain :)
- cele mai originale accesorii de culoare rosie au fost: prinzatoarea de par a Adelinei, caciula de Mos Craciun a lui Tudor, cravata rosie a lui Ovi si parul vopsit rosu(!) a lui Razvan.

Armata rosie: Bloodie, Oaanaa, Cami, Adeline, Radu, Dojo, Ionesta, Nuzzu, Tudor, Richie, Cezar, Tomata, Alice, Ovi, Dan, blg.ro , eAdi, nebuloasa, Razvan, Mircea Popescu, Lucian, Horia, Petre, Alexandra, Doru, OvidiU, Neuronu, Dora, Ligia, Costel, Catalin, Seiceanul, Hatchet88, Roxi, Ale si Rob cu doua ... fete. N-am mai fost atatia de la karaoke :O!
Asteptam pozele.

3 comentarii:

  1. E, karaoke, tre sa facem o tura topless, atunci sa vezi ce va fi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuza-ma, eu numai in Armata Rosie nu eram. Mi-am permis sa fiu ecologista, ca daca te uiti la pozele de acum un an, am anticipat moda si eram (de pe-atunci) imbracat in rosu. :D

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?