26 noiembrie 2008

Si mi-e dor, mi-e dor, mi-e dor

... de prezentul trecut si de cel viitor.

Leapsa de dor si jale cu raspuns intarziat pentru oaanaa, doar intarziata, nu trecuta cu vederea.

Mi-e dor de lipsa de griji a copilariei, de joaca nevinovata, de prostiile pe care le faceam si satisfactia traita atunci cand scapam nepedepsit.
Mi-e dor de inghetata verde sau roz, mai mult apa decat lapte, cumparata de la cofetaria din giroc. Sau de aia in forma de pachet de unt. Mi-e dor de grisinele Luciano si napolitanele Danut mancate la colt de strada.
De fotbal si remi, de sotron sau 9 pietre, de mersul pe liniile de tramvai sau pe conducte in echilibru, de catarat in copaci sau pe garaje, de tras cu prastia sau cu cornete, de ars brazii de Craciun, de zapada pana la genunchi, de munte si de mare, de scos apa din fantana, de baut lapte proaspat muls, de duminicile dimineata petrecute in pat la televizor.
Mi-e dor de partidele de cruce baieti vs. fete pe care le organizam cu ceva ani in urma. Mi-e dor de vremea cand spuneam bancuri. Acum nu mai stiu doua.
Mi-e dor de dacia mea berlina cu difuzoare de 25.
Mi-e dor de unii colegi de liceu, au trecut 10 ani si nimeni nu a dat un semn.
Mi-e dor de Praga. Si de Bratislava.
Mi-e dor de ieri. As fi facut ceva altfel.
Mi-e dor de maine. Stiu ca va fi altfel.
Si mi-e dor de viitor in general, am senzatia ca mi se pregateste ceva si nu mai am rabdare.

Movieaddicted tie de ce ti-e dor?

5 comentarii:

  1. nice..imi place chestia cu dacia berlina cu dif de 25...cu muzica freestyle...si cum femeile din masina decapotabila a altora care se ridicau si se uitau dupa basii care rupeau masinnna...amintiri faine....:)

    RăspundețiȘtergere
  2. vai doamne inghetata in forma de unt!!! nu pot sa cred cat era de buna ! divina! si napolitanele Danut iarasi extraoridnare :):):)

    RăspundețiȘtergere
  3. de nestiinta de dinainte sa fiu asa ca acum, 23.12.2011 ...

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?