21 noiembrie 2008

Ooo happy daay!!

Azi e o zi faina. De ce e o zi faina? Pentru ca la ora 7:30, fiind la lucru, dupa ce am verificat readerul, am intrat pe torrente si mi-a sarit in ochi "The Killers - Day & Age 2008". Pe bune, nu mai asteptati pana in 24, data oficiala de lansare, noul album criminal e deja piratat si ascultat. Desi porturile imi erau blocate am reusit sa-l primesc si eu cu ajutorul unei d-re cu conexiune buna si amabilitate nemasurata si de cateva ore ascult incontinuu. Join Me!!! Are we human, or are we denser?:D

4 comentarii:

  1. Human!!!
    Bine ca tu citesti readerele....si eu pe tine....:D

    RăspundețiȘtergere
  2. am vrut doar sa iti spun ca am citit Copilul Divin, cartea pe care am luat-o de la tine la schimb de carti si mi-a placut foarte mult! am scris si eu un post despre ea si i-am trimis tomatei citate pentru blogul ei Cuvintele din carti. bruckner mi se pare putin foarte fain -cum alatura el cu nonsalanta "munti de cacat" cu teorii filosofice:):):). eu am mai citit de bruckner doar capcaunii anonimi care a fost destul de faina.

    RăspundețiȘtergere
  3. ok.. am vrut sa spun foarte fain dar putin debil :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @andreea: ma bucur ca ti-a placut. e f bine scrisa. acelasi lucru am gandit si eu, bruckner scrie cu atata talent despre vulgaritate incat nu te mai deranjeaza deloc si o primesti ca pe o descriere despre iarba verde si soarele fierbinte de pe cer..

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?