04 noiembrie 2008

Fata de la pagina 5

Urmeaza un post la adresa lui Mircea Badea acel mare formator de opinie la miez de noapte. Tot spunea el ca blogerii il injura, ei bine o sa-i dau apa la moara. Desi reactia mea nu e una de bloger frustrat ci una de barbat jenat de prezenta in tagma lui a unui alt barbat un pic "deranjat" nu am unde sa mi-o exprim decat pe blogul meu personal, pe care sincer cand l-am facut nu ma gandeam ca o sa-l folosesc in felul asta.
Deci Mirciulica tata, eu te inteleg, si simpatizez sincer cu tine cand tuni si fulgeri impotriva politicienilor de rahat, mincinosi si ipocriti, impotriva divelor de 2 lei din showbizz-ul autohton, impotriva cocalarilor si manelistilor si toturor celor care iti strica tie ziua. Dar nu inteleg cum poti tu, deontologu lu peste sa iei in mana ziarul ala Libertatea si sa incepi s-o balacaresti pe o fata anonima de la pagina 5. Ce fel de barbat esti tu Mircea? Fata aia chiar nu-ti facuse nimic. Trimisese si ea niste poze la un ziar in cautare de afirmare sau cine stie ce, poate o vedea cineva si-i schimba norocul. Era o tipa normala, obisnuita, fara pretentii de nush ce diva. E drept ca toti avem gusturile noastre in materie de femei, dar ni le rezervam pentru o discutie la un pahar cu amicii, nu in fata natiunii bai frate. E de porc sa zbieri in gura mare ca e naspa una si arata de 40 desi are 22 sau ca raspunde sec la intrebarile alea stupide din categoria "Ce hobbiuri ai?" si sa-i dai numele pe post. Nu era o persoana publica omule, nu ne interesa parerea ta personala de reprezentant al sexului tare si nesimtit. Ai fost josnic bre Mirceo, sa fiu al naibii, una e sa comentezi in culise, dar altceva e sa arunci cu rahat intr-o necunoscuta doar pentru satisfacia retarzilor aia care se excita la orice divagatie a ta. Sunt si oameni cu scaun la cap si coloana vertebrala care te urmaresc atent cand le zici de problemele reale si ma indoiesc ca sunt curiosi de cat de bine te pricepi sa stergi pe jos cu o femeie.
Ps. cei care nu pierd nicio emisiune a lui Badea sunt invitati sa-si exprime opinia.

13 comentarii:

  1. nah fix pe asta am ratat-o. O chema pe tipa aia cumva medeea?Ca sa stiu despre care fara vorbea:))

    RăspundețiȘtergere
  2. ah am uitat sa-mi exprim opinia in legatura cu ce ai scris.

    Eu zic ca doar in situatii dinastea esti un adevarat barbat. Mai Richie ce stii tu. Tu crezi ca daca te porti frumos cu femeile, cand esti un gentleman atunci esti barbat. Dar nu e asa. Vezi, Mircea stie. Esti un barbat adevarat cand stergi cu femeile pe jos. Si e foarte simplu sa faci asta. Stii doar ca barbatii nu se complica. Doua jigniri, 4 cuvinte urate si gata ai injosnit fata. De preferabil ar fii sa o zici la televizor ca sa vada toata lumea ce barbat esti tu.

    Bine, eu l-as fi crezut ca e barbat adevarat, dar dupa faza cu uitatul la film si cu caseta aia video care nu era buna de nimic nu prea mai stiu ce sa cred.Nu cred ca a vazut Mircea un film bun de mult mult timp.

    Ar trebui sa-i dat tu niste lectii, sa-i faci niste recomandari ca doar tu esti cu filmele :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Am un obicei de a lasa televizorul aprins la Antena 3 dupa ora 11 seara dar asta nu inseamna ca sunt fan Badea sau ca nu ratez nici o emisiune de a sa.
    Comentariul facut la adresa fetei de la pagina 5 este o nimica toata fata de alte mari gafe/prostii pe care le face/spune la televizor.
    Ignora aberatiile lui sau muta pe alt canal daca nu, eu unul asa fac :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @numaplictisi: da, si sa-ti mai si traga doua picoare in spate si sa te trimita la spalat vase in timp ce el isi bea berea. Prototipul barbatului roman? Hai ma oana am gustat sarcasmul dar nu lasa loc de echivoc in caz ca mai citeste si altul. Refuz sa cred ca m-am nascut intr-un secol gresit futui...

    @ionesta: amice, uite asa trec eu peste... si daca te intrebai, ma uitam la emisune la 3.45 dimineata. de fapt am dat din greseala in timp ce surfam. emisiunea lu MB o urmaream doar pt ca face revista presei si asa mai afli ce si cum. apoi ma documentam singur si imi formulam opinia mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu mă uit la Mirciulică, în primul rând că nu am televizor şi în al doilea rând... dacă aş avea nu m-aş uita fiindcă omul ăla e un ... alt român. Ăla nu aberează, ci debitează. Cui îi pasă de părerile lui nejurnalistice? Fiindcă de foarte multe ori a declarat că nu se consideră jurnalist. Foarte bine, că oricum nu e.
    Numai femeile ce mor după el, hai cu turmaaaaa! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce pot sa zic... Am o obiectie in legatura cu ceea ce ai zis tu, si anume, ca fata aia de la pagina 5 "nu era persoana publica"...

    Din moment ce si-a trimis poza pt rubrica aia stupia din ziarul Libertatea, a devenit un fel de persoana publica, chiar daca pentru scurt timp.

    In plus, din moment ce poza ei a aparut in ziar, a devenit, automat, obiectul muncii lui Mircea Badea.

    In al treilea rand, din moment ce rubrica aia din Libertatea isi propune sa "promoveze" tinere "talente" si sa ne prezinte femei frumoase (altfel nu si-ar avea rostul), Badea avea tot dreptul sa-si exprime opinia.

    Oare fata aia, cand si-a trimis poza la ziar, s-a asteptat sa fie adulata? Nu si-a imaginat ca poate sa intre si-n gura (pardon) multora?

    RăspundețiȘtergere
  7. @puisor: m-am gandit si eu la obiectia asta: chiar devine publica fata aia care isi trimite pozele? sa zicem ca devine cunoscuta, dar nu e ceva de interes public. Pt ca in fiecare zi va fi alta fata.
    Iar rubrica aia e un concurs de fapt. Saptamanal se desemneaza o castigatoare care primeste un contract cu o agentie de modeling. Iar tipele alea poate chiar lucra deja ca modele.
    Ii recunosc dreptul lu Badea de a-si exprima opinia, la fel cum si eu o fac de altfel. Ii contest doar modul marlanesc in care a facut-o, ceea ce-l califica drept josnic, pt ca putea sa nu-i strige numele in fata celor 100, 1000 sau 10000 de privitori.
    Btw, n-o cunosc pe fata aia, cred ca era din Suceava, deci nu am ceva personal, pur si simplu am fost satul de cat venin poate sa scoata omul ala asa la o nima-n drum.

    @roxid: pai nu e jurnalist, e un baiat care citeste stiri din ziare si le comenteaza. N-am auzit sa fi scris vreun text in viata lui. Ar trebui sa-si faca blog si el, ca oricum aia se cheama ce face la tv. Isi descarca frustrarile in eter. Deci blogging dupa definitia consacrata de dl Tuca.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mircea Badea? bleah bleah bleah! Era o vreme cand imi placea de el, cand avea emisiunea de dimineata cu Teo... dar cu Revista presei a dat de multe ori cu bata in balta... mai ales cu "impartialitatea politica" de care da dovada...

    Si mai nou polueaza si la radio ZU... l-am prins din greseala intr-o zi, in taxi, cand a trantit o faza de am zis ca nu-i adevarat... tot despre cat de proaste sunt femeile, evident...

    Si muierile care il plac... exact aia sunt: muieri.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu inteleg. De ce sa nu-i strige numele, daca acel nume apare in ziar? Nu era un secret. Si domnisoara si-a asumat un risc trimitand poza la cel mai citit ziar din Romania. N-a dat dovada de o mare discretie, astfel incat si Badea sa se simta obligat, dpdv moral, sa dea dovada de asa ceva...

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, si-a asumat riscul sa intre in gura presei, cum se zice.

    RăspundețiȘtergere
  11. @puisor libertatea nu e cel mai citit ziar din Romania.poate jurnalul lui tuca,duca sondaje.dar asta e o alta problema,in fine.@ionesta gura presei e pe antena 1,nu 3.@roxid eu ma uit la tv cateodata,rar ce-i drept,dar ma mai uit.insa foarte rar nimeresc pe Mirciulica,si cand dau pe el,nu stau mult,ca ma dezgusta intoleranta lui si faptul ca e un"formator de opinii" cum se zice.ca parazitii il indragesc si invers,asta e o alta problema.@crinutza eu nu ma uitam la el si la teo,dar nu cred ca mi-ar fi placut.era enervant si atunci,cred ca.si a fost enervant si dupa,cand a colaborat cu oreste.se dadea mare ca stie sa faca spagatul

    RăspundețiȘtergere
  12. @mishuflorin: dupa cate stiu eu, emisiunea lu badea e seara la 23 pe antena 3 si dimineata la 10 reluare pe antena 1.

    @puisor: discretia lui badea a fost de aceeasi maniera cu a unuia care striga in gura mare ca X a facut pe el. cam asta e valoare dezvaluirii lui. nu aduce decat jena unui nimeni. e drept ca mircea avea tot dreptul sa-si exprime opinia, iar fata aia si-a asumat riscul sa intre in gura lui, dar ar fi dat dovada de clasa daca se abtinea cat de cat de la prezentarea aia bombastica de parca ar fi inventat roata:

    In maniera lui: "Heeeiii ia uitati-va la asta, da-o maree asa, uite, uite cum arata asta?" etc etc

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?