06 mai 2009

Masina de inghetata

Bai, nu stiu cum sa va zic, da ieri am vazut pentru prima oara ceva ce doar in filme mai vazusem: o masina de inghetata. La mine pe strada. Timp de vreo ora am tot auzit o muzica stresanta alcatuita din cinci note care se tot repetau strident ca sunetul de la un SMS. Am alergat de trei ori prin casa crezand ca e vreun telefon care suna dintr-un ungher nestiut si care oricum n-avea cum sa-mi apartina, dar asa se intampla cand parintii ajung sa aibe mai multe telefoane decat copii si schimba soneriile, desi nu se pricep la ele. Anyway, pe scurt, ma tot stresam cu gandul ce naiba canta pana ce am deschis geamul si mi-am dat seama ca vine de afara. WTF? Circul? Campania electorala? Am iesit in strada si.... ce vad:... o masina de inghetata la 50 de metri. Astia se tot plimbau din sfert in sfert de ora cu muzica lor tembela ca sa atraga lumea. Nu era nici un om curios. Nici eu, ca sa fiu sincer. Totusi m-am ales in posta cu un pliant de la ei. Nice! Poate daca in loc de trilul ala stresant striga un nene "Ia inghetata neamule!" ca la piata, era o chestie...dar asa...

11 comentarii:

  1. cat de draguuuut! eu nu am apucat sa o vad, dar o prietena mi-a zis ca exista asa ceva si in Bucuresti :D

    RăspundețiȘtergere
  2. hei ei incerca ceva mai subtil decat ca la piata...de apreciat ..si lucky u ca ai vazut-o ...eu nu :( avea si inghetata de lamaie?

    RăspundețiȘtergere
  3. @movieaddicted: tre sa fie doar de-acolo or venit.
    @adizzy: presupun ca aveau de toate. n-am gustat :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceeasi surpriza (dar fara muzica) am avut-o si eu la expozitia de caini. Am dat peste o masina de-asta cu inghetata buuuuna buuuna si ma gandeam ce fain ar fi sa mearga prin cartiere sa isi ia copii inghetata. Sau pe langa scoli. daca e aia pe care am vazut-o eu... inghetata e delicioasa.

    Apropos eu am mancat de cioco si visine. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. In Petrosani, orasul meu de bastina, aparuse vara trecute una. Este un mod dragut de a atrage copiii, insa nu stiu in ce conditii este facuta inghetata intr-o astfel de masina, referindu-ma in primul rand la igiena.

    RăspundețiȘtergere
  6. Masina pe care am vazut-o eu era tip frigider si vindea inghetate deja preparate, pe bat sau la cornete. cel putin asa arata in "meniul" ce mi l-or bagat in posta.

    RăspundețiȘtergere
  7. nici eu nu cred ca se prepara inghetata acolo...

    RăspundețiȘtergere
  8. hehehehe!!!cu asa ceva se ocupa fam mea.se numeste ice cream van,si este cev nou in romania,ele provin din anglia,dar acuma sunt din ce in ce mai comune,in uk fie care oras in parte are cel putin 3astfel de ice cream vans,vor aparea mai multe in romania curand.u care ziceai ca te deranja muzicuta,sigur nu ai avut bani sa cumperi o inchietata,daca aveai,gustai,si ziceai ca restul,hmmmm!!!!ce bun a fost:))),inghietata estee cumparata gata preparat ambalata.apsolut igienic;)ca la mama acasa;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Acum sincer muzica e chiar stresanta, iar bani de inghetata nu se mai pune problema daca imi permit sau nu, poate in cazul in care firma asta vinde niste inghetata al naibii de scumpa. Daca preturile sunt ok o sa gust si daca chiar e asa buna te anunt. in rest, bafta cu afacerea...

    RăspundețiȘtergere
  10. cool!!nu stiu cum sunt preturile in ro:(dar daca ei folosesc acelas fel de inghietata ca noi in irlanda ,e super buna,;)incearca si te vei convinge:)nu o lua in nume de rau faza cu bani:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Inghetata este super buna cea mica costa 2 lei iar cea mare 3 lei dar din una mare te saturi de nici nu iti mai trebe inghetata in ziua aia

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?