23 august 2008

Rocknrolla

De la tizul si regizorul meu preferat, Guy Ritchie, primim anul acesta inca un film clasic new school vs. old school mobsters. Cine a vazut Snatch sau Lock, stock and tho smoking barells stie la ce ma refer. Rocknrolla nu se dezice de reteta traditionala a regizorului englez care i-a facut celebri pe Jason Stathan (Transporter) si Vinnie Jones si ne serveste actiune, umor negru si accent britanic. Un must see pentru luna octombrie :D.


7 comentarii:

 1. Am vazut si Snatch si Lock, Stock... si filmul asta nu pare sa-i semene mai deloc. Pare a fi un remake dupa ele plus o adaugare de nou exagerata. Ar fi interesant sa imi placa.

  RăspundețiȘtergere
 2. foarte dubios trailer-ul. daca nu ar fi fost jeremy piven sau thandie nu cred ca as fi vrut sa vad filmul

  RăspundețiȘtergere
 3. @joe: pai daca spui ca e ca un remake inseamna ca ceva ceva asemanari ai vazut :)
  @movieaddicted: mie gerard butler mi-a atras atentia :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Pai am vazut asemanari, tocmai asta poate ca nu e de bine, caci sunt copiate si se poate sa iasa urat. Plus ca, trailer-ul nu mi se pare comic mai deloc. Catch fraze-urile sunt seci sau de neinteles.

  RăspundețiȘtergere
 5. "Catch fraze-urile sunt seci sau de neinteles."
  perfect de acord cu joe!
  ah si butler e foarte interesant :D

  RăspundețiȘtergere
 6. Hai ma nu v-a placut fraza "What do u think we are? Gangsters?" Sau atunci cand fura masina si intreaba unde e marsarieru? Hai sa asteptam pana il vedem. De multe ori trailerul iti formeaza o idee diferita fata de film.

  RăspundețiȘtergere
 7. De cele mai multe ori iti formeaza o idee total diferita, de aceea imi plac asa mult trailerele :) Vorbim dupa ce il vedem ;)

  RăspundețiȘtergere

Comentezi?