27 martie 2013

30 de secunde de faima cu byron

Trupa byron revine la Timisoara. Nu oricum ci cu un concert de lansare al celui mai nou album, 30 de secunde de faima/30 seconds of fame. E un album muncit, un album conceptual, ce contine 13 piese realizate in doua versiuni (romana si engleza), chestie care spune multe despre nivelul de maiestrie artistica atins de trupa. Personal, dupa ce am ascultat single-urile lansate deja, se pare ca prefer versiunile in engleza desi nici cele in romana nu suna deloc rau. E o chestie de obisnuinta, probabil.

In fine, chiar daca nu ascult obsesiv muzica baietilor, sunt la curent cu albumele vechi iar concertele la care am fost deja m-au convins ca o seara cu byron nu e de ratat. Prestatiile live sunt electrizante si te scot imediat din amorteala. Iar fiindca se afla in turneu de promovare le anunt si eu prezenta in oras si mesajul ca sunteti asteptati sambata, 30 martie, de la 20, la Casa Studentilor pentru cateva ore de muzica buna. Fanii inraiti se pot intalni cu trupa si la Carturesti Mercy, tot sambata, de la 15, pentru un warm-up cu ceai si muzica acustica.


Biletele de concert se gasesc pe site-ul eventim, in magazinele Germanos, Vodafone, Domo, Orange, la Carturesti si la The Note Pub, locul unde se va intampla un after-party. Pretul unui bilet e de 35 de lei dar sa nu uitam ca in deschidere canta si Persona si ca pana in 27 martie (adica azi) exista niste oferte speciale de 2+1 gratis (sau 1+1 gratis pt studenti).

Si pentru ca tot vorbim de gratuitati va dau si eu un bilet moka daca faceti ceva pentru mine: povestiti intr-un comentariu o intamplare in care ati avut parte de 3, 5 sau 25 de secunde de celebritate. Ori mai multe. Aveti timp pana vineri la 12:00.
In rest, distrati-va ireprosabil!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?