24 octombrie 2012

Fabricate in Timisoara

In ultima vreme am tot fost intrebat ce se mai intampla prin Timisoara. Poftim deci:

* Plai, festivalul cel mai drag timisorenilor, aduce World Music Films on Tour in P-ta Libertatii, intre 25-27 octombrie. Vor fi o serie de documentare ce vor pune in fata ochilor diversitatea traditiilor muzicale din lumea asta proiectate pe un ecran de 9.5 metri, in aer liber si cu sonorizare pe masura. Sa vedem cat de bine sa muleaza P-ta Libertatii pe nevoile spectatorilor.

* PRbeta, un brand original timisorean, face pasul de la lectii la practica si de la conferinte la workshopuri. Incepand cu 30 octombrie, in 4 orase din tara vor avea loc sesiuni de cursuri practice pentru studentii de la PR, in cadrul carora acestia vor putea aplica ce-au invatat in facultate. Si, evident, se vor intalni cu oameni din companii sau firme de recrutare. Inscrierile pentru Timisoara s-au incheiat deja, acum aflandu-se in faza de intervievat studentii, dar mai sunt 3 orase: Cluj, Bucuresti si Iasi. Actiunea se anunta a fi o premiera nationala si se face cu sprijinul Romtelecom.

* Ctrl-D, o revista digitala timisoreana (dar cu acoperire nationala) care ofera in scop educational o multime de articole pe teme de design, development si digital a iesit in offline saptamana trecuta cu un training in Google Analytics la care au fost invitati bloggeri si alti onlineri. O intalnire relaxata si informala in care mi-am lamurit destul de multe lacune in privinta uneltelor de monitorizare. Acum urmeaza o noua descindere Ctrl-D, adresata 'dizainarilor', cu Behance Portfolio Reviews, in care Erik Erdőközi, in calitate de mentor va oferi feedback celor interesati pe portofoliile de design grafic si web. In 30 octombrie, Cafe D'arc, ora 15.

Destul de aglomerat zic. Si nici nu m-am atins de zona culturala: teatru, filarmonica, concerte etc..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?