17 februarie 2012

O zi memorabila

Dupa o tura de job destul de linistita insa la fel de obositoare ca orice alta pierdere de noapte fortata ieri am fost integrat intr-un joint venture al diversilor astri care guverneaza ceea ce se poate numi viata. Parca s-ar fi pus toate de acord sa-mi dea o zi memorabila in care sa simt ce inseamna sa fii intr-adevar un pic coplesit. E greu. Nu-s obisnuit cu atata atentie. 

Anyway, dupa ce-am pierdut dimineata cu niste treburi prin tribunal - o lume minunat de anosta, in speta - am facut ceea ce orice barbat de treaba ar trebui sa faca: mi-am dus mama la o cafea. In Mokum, ca-i loc sigur. I-o placut, asa ca mi-am mai spalat un an de pacate. Al 33-lea.

Seara am tinut impreuna cu Luci o proiectie, zic eu, misto in Cuib d'Arte - editia The Crossing nr 2 - unde am prins aproape la fel de multe reflectoare ca si invitatul serii, Boris Gaza, actorul din cele doua scurt-metraje proiectate, iar asta numai si numai pentru ca aproape tot baru' aflase ca-i ziua mea. Nu, prieteni, n-a fost premeditare, a fost o coincidenta fericita, noi hotarand ziua din saptamana fara sa privim in calendar. Dar poate nici coincidentele nu sunt ceea ce par... In fine, poate si de aia, evenimentul a fost unul relaxat si destul de interactiv, cu o lunga sesiune de q&a la final. Le multumesc tuturor pentru prezenta si suport tehnic, moral, etc si le promit ca vom continua.

Ca si cand nu era suficient de epic totul, 'colegiul profesoral' al Scolii de Blog a programat o sedinta de cancelarie tot aseara, imediat dupa proiectie. Ca sa punem pe roti detaliile urmatoarei editii, lucru de care chiar aveam nevoie, dat fiind ca skill-uri didactice n-a posedat niciodata, eu bazandu-ma mai mult pe niste ani de scris p-aici.. Evident ca nici ei (adica Alex, Cristina, Corina si Dan) n-au evitat subiectul Richie's B-Day asa ca



direct din mainile fetelor Tourmaline Boutique. Cica e voie a se consuma bere din ea. Accept provocarea.

Halba branduita n-a fost singurul cadou al serii. Luci mi-a imbogatit colectia de dvd-uri (cu The Crow) si cea de comics (cu Elabuga), colectivul sirb.net (o familie din care simt ca fac si eu parte) mi-a innoit garderopa cu un tricou caraghios, doi prieteni dragi mi-au oferit o bere speciala si un suport foto de perete iar maratonistul Catalin mi-a adus o cruciulita tocma' de pe muntele Athos. Sunt bine primite :). Iar voi toti care m-ati coplesit cu urari de bine si cadouri sunteti niste oameni minunati. Uneori uit asta (insuficient RAM) sau accentuez lucrurile mai triste care ma tulbura... Sorry fot that... some things are worth having and some people are worth loving... others just don't. Va sunt indatorat ca mi-ati reamintit unde mi-e locul. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?