24 decembrie 2010

Sa am o noapte linistita

E tot ce-mi doresc. Nu ca celelalte de pana acum ar fi fost nelinistite, doar ca dorinta mea din seara asta nu difera cu nimic de oricare alta noapte. Nu vreau cadouri si nu voi face cadouri pentru ca n-am cumparat nimic, nimanui. N-am stiut ce, n-am avut tragere si mi s-a parut o tampenie s-o fac daca nu ma pot implica. Ma simt impacat cu asta pentru ca in tot restul anului cand am vrut sa ofer cuiva ceva nu m-am codit. Cand mi-a venit o idee misto am aplicat-o pentru ca imi place sa ofer cadouri chiar mai mult decat sa primesc... nu stiu sa primesc. Deci nu sunt eu mosul de asteptat zilele astea..

Stiu ca er trebui sa "pun o fata vesela" si sa fiu recunoscator pentru ce am (mama in bucatarie, tata pe covor, la televizor, mai mult de-atata ce-ar putea sa fie). Aleg insa sa fiu nemultumit de ce nu (mai) am si aici in primul rand e vorba de cainele meu care zace in curte sub 1 metru de pamant. A murit exact de-o luna si nici nu pot exprima in cuvinte ce regrete am. Apoi sunt nemultumit ca iar am uitat sa-mi iau o sticla de tequila doar pentru mine. Nush cum dracu tot reusesc sa-mi ignor cele mai marunte placeri.. Nici brad n-am si asta numai pentru ca n-am vrut sa le dau speculantilor niste sume care mi s-au parut jignitoare... Dar nu-i simt lipsa prea tare, doar maica-mia e mai vexata ca n-am luat din timp sa aibe si ea miros alpin in casa.. ii trece.
 
Macar e bine ca-mi amintesc (ca-n fiecare an) ca trebuie sa-i ascult pe Cyndi Lauper si The Hives duelandu-se in colindul lor mistocar:

So whatever you say, it’s all fine by me
Who the f@#k anyway wants a Christmas tree
Cause the snow keeps on fallin
Even though we were bad.

aici s-ar putea sa ploua...
Craciun fericit celor care oricum sunt fericiti... ceilalti, nush, faceti si voi ce puteti... beti ceva, dormiti undeva, iubiti pe cineva...

2 comentarii:

Comentezi?