26 decembrie 2010

Inteleg si doresc sa merg mai departe

Ce misto ar fi daca orice noua relatie ar incepe cu cate un avertisment privind continutul. Sa stie fiecare la ce se asteapta celalalt, sa existe consens si acceptare explicita. S-ar evita din start viitoarele abuzuri de alcoale si obscenitati.

Si ce misto ar fi daca chiar am acorda importanta cuvenita acestor avertismente.
Ce misto ar fi daca fantomele trecutului ar inceta sa-mi sara in intampinare din diverse colturi si retele sociale...sau macar... daca le-as putea evita.
Si ce bine ar fi sa ai doar cativa prieteni in jurul tau, dar care sa aibe nevoie de tine.

Si ce cool ar fi sa existe un Mos Craciun. Unul mare si rosu la care sa te duci ca la spovedit, sa-i spui "Mosule, n-am fost cuminte anul asta.. nici anul trecut, nu mai sunt cuminte de multa vreme dar nu sunt un om rau, adica am si eu scaparile mele, sunt si eu defect in anumite privinte... asta e, ma straduiesc, dar nimic nu iese cum mi-as dori. Nu vreau nimic de la tine, cadouri sau alte prostii... zic doar sa nu ma uiti. Si, vezi tu, daca mai sunt ca mine, zi-le ca nu sunt singuri... ori ceva de genu'. Stii tu." Iar el sa-ti raspunda: "Ma, io lucrez doar seara asta, dar mai incearca tu si maine."

Si ce misto ar fi daca in clipa noptii ai primi un screen cu doua optiuni: 1. Exit without saving 2. Would you like to know more?

6 comentarii:

  1. Moş Crăciun ăla e Dumnezeu, apparently. Da' el nu există, tre' să crezi, you need to take a leap of faith. Îţi explică Steinhardt cum vine asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai Steinhardt tre sa-si faca timp sa-mi viziteze biblioteca..

    RăspundețiȘtergere
  3. Aşa e. E bine să ai prieteni care să aibă nevoie de tine. Dar ar trebui să fie valabilă şi reciproca.
    Orice relaţie poate fi de la început “mână moartă”, vreau să zic “cu cărţile pe masă”. Numai că oamenii se plictisesc şi le mai schimbă pe sub mână.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta cu exit without saving e tare.

    RăspundețiȘtergere
  5. și dacă tot ceri cam multe, cere și-un certificat de garanție. dacă nu-ai primit ce te-așteptai să primești despăgubiri :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?