01 martie 2010

12 Hours Party People

Sau cum se tin intalnirile de blogeri in Timisoara. 

1. De regula se incepe cu un singur om. Cel care vine primul si e punctual. Uneori sunt eu, alteori sunt altii. Cel mai interesant e cand toata lumea se straduieste sa intarzie :). Atunci incep telefoanele sa sune. Aseara am fost insa printre primii, oarecum dintr-un sentiment de raspundere asumat prin faptul ca facusem rezervarea in Marzano pe numele meu si, deh, trebuia sa fiu acolo la 18. Ma bucur ca n-am fost singur.

2. Apoi, incet-incet vin si blogerii cate unu, cate doi sau cate patru, nu conteaza, pana suntem toti impreuna. Apoi berile se aduna. Si tequilele. Si ocazional cate-un coniac sau vreun cocktail mai aratos. Dar numai asa ca o cutuma sociala, adica daca tot am iesit la discutii e normal sa avem si ceva de baut in fata ca sa ne mai umezim buzele, dregem gatul, gen, stiti voi...sa nu ni se uste gura. Betia simturilor nu mai e demult un scop ci un accesoriu pe care fiecare si-l poarta cat mai putin ostentativ, sau chiar deloc. Dar mai sunt si exceptii..

3. Apoi mancam. Nu stiu cat e de valabila regula asta dar mi se pare ca intotdeauna cand ne adunam dupa o vreme ni se face o foame si-i vezi pe toti cum rasfoiesc meniurile de potol. Sau cum se sustrag discret de la povesti pentru a infuleca vreo shaorma sau ceva sandwishuri bune in locurile preferate.

4. Dupa ce ne-am ghiftuit, cantam. Oh da.. si daca suntem intr-un loc cu karaoke, cum a fost aseara, atunci sa ne auzi.. Ne putem mandri cu cateva voci deosebite, Ovi, Titza si mai nou, Deme, dar nici noi astialaltii nu pierdem ocazia de a lalai cu "slagar" de la Killers sau Oasis.

5. Un blogmeet nu are ora de incheiere deci durata lui e strans legata de ora de inchidere a localului. Si ce e misto e ca intotdeauna se gaseste un alt birt cu programul ceva mai lung decat precedentul. Nu e necesar sa amintim de cate ori am fost serviti cu "ultima comanda". Nici nu avem propriu-zis nevoie de ea, dar o luam in virtutea unei intelegeri tacite cu barmanii ca vom sta pana la inchidere cu ei. Iar in cazul celor cu orar non-stop, pana circula tramvaiele..

Na, cam asa se deruleaza o intalnire de blogmeet. Ieri a fost a 26-a! Si azi dimineata in Retro pe la 6 ultimii sapte participanti (Dan, Creatza, Sora, Cristi, Tudor, Bloodie si cu mine) cantam ragusiti dar acompaniati de o chitara versurile din Timpuri noi - Perfect: Ooohhhh... Totul eeee Miiinunaat!! Pentru mine au fost 12 ore de party, people. Ne vedem peste o luna.

3 comentarii:

  1. o intrebare...cat te-a costat rezervarea in marzano? ala din complex sau din mall? :D ms

    RăspundețiȘtergere
  2. Numele meu este lilian N.This este o zi foarte plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorul Dr.saguru a făcut pentru mine, ajutându-mă să ex-soțul meu înapoi cu magia lui și dragoste vraja. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu a fost într-adevăr mă înșela și a fost în căutarea unui divorț, dar atunci când am dat peste e-mail Dr.saguru pe internet pe modul în care el a ajutat atât de mulți oameni pentru a obține ex-lor înapoi si ajuta la fixarea relationship.and face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea să-l și apoi să caute ajutorul lui, dar spre surprinderea mea el mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată-mă acum sărbătoresc pentru că soțul meu a schimba total pentru totdeauna. El vrea mereu să fie de mine și nu pot face nimic fără a prezenta mea. Ma bucur cu adevărat căsnicia mea, ceea ce o mare sărbătoare. i se va continua pe internet, mărturisind pentru că Dr.saguru este într-adevăr o adevărată fugă vrajă. Ai nevoie de ajutor ATUNCI DE CONTACT MEDIC SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și să te simți fericit în relationship.and tău său, de asemenea, perfectă în 1 Love SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUCTE pântecelui 4 PROMOVAREA sPELL 5 PROTECȚIE sPELL 6 sPELL DE AFACERI 7 BUNE JOB sPELL 8 LOTTERY sPELL și CURTE CASE spell.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?