06 februarie 2010

Tweetmeet 2 Timisoara

Ieri la Timisoara s-au reunit twitteristii pentru a doua oara ca sa se cunoasca in offline dar si sa discute despre online - in speta despre twitter si cum sa folosesti acest minunat tool (sau aceasta minunata scula!). Am fost si eu pe-acolo, mai degraba am fost momit cu promisiunea unui free drink si a unui badge personalizat ca sa vin (thanks guys) pentru ca pe mare parte din oameni ii vad daca nu zilnic, cel putin saptamanal pe la blogmeet-uri, baute, concerte, jocuri etc deci comunitatea exista bine mersi si fara twitter doar ca acum are inca o noua jucarie.

Oricum am asistat la niste prezentari interesante, unele profi (Alex Blogu sau Alen Todorov) altele la misto (Ovi Sirb despre brandul personal) una interactiva (imobiliare.ro) alta ca o improvizatie rap (Murda), per total o seara misto in 700 coffee&lounge. Avem si poze facute de Peter Iancovici aici.


5 comentarii:

  1. Ma bucur ca ti-a placut la noi. Te asteptam si data viitoare. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. dude, dude, deci în poza #2 tipa blondă care stă în picioare are o moacă atât de inocentă, iar tipul din spatele ei o moacă atât de furtive, încât în alt context ai zice că fac altceva! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. man, tu la ce film te-ai uitat mai devreme :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. pai pana la urma twitter e o scula sau un tool? Ce gen e?

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?