01 februarie 2010

Divizia SS

Am incercat eu sa evit subiectul asta dar vad ca nu e posibil si cand comunitatea te vrea n-ai cum sa te lupti cu ea. Mi-a venit astfel si mie randul sa fiu 'incorporat" in divizia S.S. (adica a Scriitorilor Superiori) deci sa fiu cumva premiat pentru talentul meu "nemasurabil" si tratat drept un bun manuitor de condei electronic. Acum, fara falsa modestie, in mod normal ma simt stanjenit de fiecare data cand se ofera premii dinastea bombastice, cu titulaturi care comporta o oarecare aroganta tipica lumii artistice, din care eu, cu toata stima, nu fac parte. Dar nici nu pot ramane pasiv cand doi oameni pe care ii respect la randu-mi ma onoreaza cu aprecierea lor, asa ca prefer sa iau totul ca o leapsa amuzanta si, multumind lui Boghi si lui Dan pentru 'atentie' primesc si dau distinctia mai departe, ba chiar o botez intr-un mod mai plastic "Scriitori Super...promitatori".

Cica reguli:
1. Fiecare Scriitor Superior (S.S.) trebuie sa dea mai departe premiul la cinci prieteni bloggeri speciali.
2. Fiecare S.S. trebuie sa isi creeze o legatura pe net la blogul (si autorul-blogger prieten) de la care el a primit premiul.
3. Fiecare S.S. trebuie sa isi prezinte premiul pe blog si sa adauge un link la acest post, care explica ce este cu premiul.
4. Fiecare S.S. care a castigat premiul este rugat sa viziteze acest post si sa isi adauge numele la Mr.Linky List astfel incat sa existe o evidenta a fiecarui ins premiat. (eu n-am inteles nimic din asta)
5. Fiecare S.S. trebuie sa posteze aceste reguli pe blogul lui.


Astea fiind zise, ii felicit pentru indemanarea lor in delectarea simturilor mele pe urmatorii Scriitori Super...promitatori:
Liz - e ca o cafenea literara in care intrand primesti un tonifiant, o muzica buna si o portie de literatura;
Raka - daca tu mi-ai spus "master" de cateva ori o sa-ti spun si eu "good work student" in ideea ca uneori elevul isi depaseste profesorul.
Dora - joaca cu cuvintele e indeletnicirea ei preferata, fie ca face scenarii sau scrie proza erotica, fie ca mediteaza sentimental sau isi face critca constiintei.
Erato Seanna - uneori si muzele se apuca sa scrie.. iar atunci trebuie sa te infiori pentru ca nu vei sti niciodata daca randurile sunt scrise ca sa inspire sau ca sa dispere... de regula eu cer o confirmare.
Horia - singurul "scriitor" in engleza pe care-l citesc, punct! Asta ar trebui sa fie destul nu?

3 comentarii:

  1. Multumesc de mentiune, promit sa ma ocup si eu de decernare in curand :) Acum sunt in curs de mutare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc.. adevaratul premiu il consider fraza aia de descriere... la care am rosit. Din reguli n-am inteles nici eu nimic. Dar fraza aia cu semnatura ta o inramez si mi-o atarn in biroul meu virtual. Ca un premiu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc și felicitări!

    Flatat e puțin spus.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?