02 decembrie 2009

Losing touch

"Ia-ma de mana si lasa-te dusa de pasi incotro te vor indrepta ei. Nu-ti intoarce capul deloc inapoi, n-ai de ce, mana mea nu-ti va da drumul niciodata, nu se va plictisi si nu va obosi vreodata in stransoare. E toata siguranta de care ai nevoie. Si daca vrei sa-ti intorci privirea nu o fa din grija ci din dragoste, si cat mai rar pentru ca, sincer, ador sa te privesc pe furis. Asa te voi urma intr-o perpetua plimbare, tu inainte iar eu in spatele tau, uneori oprindu-ma brusc si stavilindu-ti si tie pasul pentru ca apoi, smucind un pic apucatura, sa te dezechilibrezi si sa-mi pici gratios in brate. Si tu sa te imbufnezi. Iar eu sa-ti spun ca mergi prea repede, n-avem de ce sa ne grabim. Ador asta. Si-apoi sa schimb repede subiectul intreband ce parfum nou ti-ai dat pe trup desi ti-l cunosc mult prea bine, numai ca vreau sa te sacai si sa-ti studiez chipul care se incrunta, intai mimand surprinderea si apoi explicand ca e acelasi miros dintotdeauna. Da, ador asta.


Si mai ador sa te cuprind in brate din spate, inconjurandu-ti mijlocul si stand cu nasul adanc in parul tau frumos mirositor. In momentele alea as merge la culcare pentru totdeauna cu nasul intr-o perna din parul tau facuta. La fel ador sa-ti ating aparent fara intentie baza sanilor cand te imbratisez, ca o mica reasigurare ca sunt inca acolo la locul lor, la cativa centimetri departare. E ca si cum mi-as confirma ca "existi" - primind in schimb validitate pentru sentimentele mele de apoi. Dar cel mai mult ador sa ma asez langa tine in pat si sa-ti iau in varful palmelor obrajii aia catifelati si-apoi sa te sarut pe ochi urandu-ti noapte buna. Si sa te astept s-adormi. Iar eu sa te veghez din propriul somn.
........................
Acum stau cu ochii deschisi noptile. E modul meu de a dormi, de teama ca visele sa nu-mi fure imaginea chipului tau absent, lasandu-mi astfel retina sa te proiecteze pe ecranul constiintei mele pana dimineata. Iar daca gandesti ca am pierdut cumva contactul cu realitatea, ei bine, era o vreme cand si asta adoram s-o fac. Iar acum, e tot ce mai ador sa fac."

- don't play this song -

5 comentarii:

  1. desi stiam despre ce e vorba, ti-am ignorat sfatul si am dat play la cantec ... acu iar is distrus

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am facut greseala asta, si am si repetet-o de cateva ori pentru ca distrugerea sa fie completa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ok, postul mi-a placut la nebunie dar pe cuvantul meu daca gasesc melodia deprimanta. Oi fi eu imuna deja dupa cateva ture de ascultat melodii de-astea in momente neplacute. Oricum, n-o mai ascultati daca are efecte de-astea la voi. Richie, stop! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Vezi, soarele se duce dincolo, in zarile imense si totusi limitate. Inca iti vad ochii, sclipind in noaptea ce ma va cuprinde curand. Inca iti simt palma ferma, in care adoram sa imi linistesc tremurul degetelor nervoase, flamande dupa atingerea ei. Inca iti simt respiratia cuibarita in parul meu, parand ca parca, vrea sa ma simta cu toata suflarea mea, sa se imbete cu parfumul meu. Acel parfum pe care doar sufletele noastre stiau sa il nasca. A venit si noaptea si incerc ca si in noaptea trecuta, ca si in cele "n" alte nopti, sa imi inchid ochii obositi. Dar stau doar si ma uit, nu clipesc, ma uit in noaptea din camera, in ceata din sufletul meu si atunci, apare...chipul tau, mana ta ce-si culca degetele la baza sanilor mei cand ma imbratisezi, buzele tale ce ma saruta pe ochi soptindu-mi noapte buna.
    "Iar daca gandesti ca am pierdut cumva contactul cu realitatea, ei bine, era o vreme cand si asta adoram s-o fac. Iar acum, e tot ce mai ador sa fac." ... stiu cum e ...Iti multumesc ca ai scris aici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru comentariu. Rareori patesc ca cineva sa rezoneze atat de puternic cu scriitura si sa-mi lasa o mostra proprie... sunt intrigat.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?