16 octombrie 2009

Vrrrum

Cum vine un pic de frig calculatoru' meu incepe sa toarca, sa maraie non-stop si sa ma scoata din sarite. Nu mai pot sa vad un film calumea ca am pe fundal caraitul lui neobosit. Imi vine sa-l arunc pe geam. Am incercat cu socuri (aka pumni si picioare aplicate-n coaste) apoi am incercat sa-l pun in tot felul de echilibre precare inclinandu-l destul de periculos. Nu tace. De vina suspectez eu ca ar fi ventilatorul de la sursa, ca zgomotul e mai puternic in spate. Am incercat sa-l acopar cu muzica, momentan am dat niste DNB la volum deloc rezonabil si parca e mai bine. Totusi, ii simt inca prezenta, stiu ca e acolo in fundal, maraie ca un caine cersind atentie. Nush ce sa-i fac, in vine sa-i dau niste ciocane cum faceam cu tv-ul alb-negru acu' 20 de ani. Cred ca ar trebui sa-l "operez" la sursa, sa-i dau cu niste alifie de galbenele sau ulei de masline, o sa miroasa dupa ca o salata de vara. Si probabil ar mai trebui sa-l aspir de praf. Hai ca va las, ma bag in operatie. Anestezic!


6 comentarii:

  1. cred ca avem pe cineva in blogosfera căruia i te vei putea adresa astfel: Anestezic :)

    RăspundețiȘtergere
  2. vino richie pe la mine la firma sa-ti fac o curatare de cooler. Sau daca e cazul ti-l schimb cu totul. Pleci in 15 minute de aici. Bineinteles free of charge. Ai spus ca stii unde. Nu dau nume sa nu sa se intelega ca fac reclama. De parca ar fi firma lu' tata. Te astept.

    RăspundețiȘtergere
  3. e mai simplu de atat (aka pumni): curata-l! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai putea sa faci o investitie si sa-ti iei o sursa noua. Mai ales daca stai la bloc si asta-i mai veche de trei ani si -- cel mai important -- daca ti-e lene s-o cureti :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?