02 octombrie 2009

Schimb de Carti


N-am mai scris de mult de intalnirile noastre lunare in care schimbam idei, opinii si mai ales carti bune, activitatea cunoscuta drept Schimb de Carti, si ajunsa la a nu stiu cata editie (vreo 20 la TM) dar care are peste doi ani vechime. In fine, duminica, 4 oct de la ora 15, are loc o noua intalnire in Funky, unde Andra ne va astepta pe toti sa dam socoteala despre lecturile noastre lunare. Glumesc, desigur. Nu cere nimanui socoteala, cine are ceva de zis, zice, cine nu, tace (si bea cafea) iar cine are chef aduce sau ia carti imprumut. In ideea ca vrea sa le citeasca, desigur, nu sa le tina in biblioteca. As aprecia daca i-as revedea si pe cei care n-au mai fost demult, poate mai vin si oameni noi, cine stie, mai descopera unul, altul ca exista timp si pt lectura (cum am facut eu) si uite asa nu mai tre' sa explicam de ce nu citeste lumea. Pur si simplu depinde ce lume cunosti, corect? Ok, hai ca ma intorc la cartea mea, ca tin mortis sa-l dau gata pe Brukner (perversul naibii) cu tot cu Lunile lui de fiere.

12 comentarii:

  1. Nu-mi spune ca de-abia acum te-ai apucat de Luni de fiere... si doar mult timp in urma cand recomandai Copilul divin ti-am zis... :) la cat esti tu de finut, mai poti? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum am pus mana pe ea abia. Mai pot draga cum nu, dupa ce m-am delectat cu Bukowski si Miller, sunt chiar fan. Totusi apreciez ca a terminat cu scatofilia in 2-3 pagini. Era de prost gust :)). Dar artistic.

    Ps: cum adica finut?

    RăspundețiȘtergere
  3. vreau si eu Miller!! Cersesti complimente, draga? Finut adica predominant fin, romantic si visator decat salbatic, pasional si crud... nu ca n-ai fi, zic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gasesti Miller la un Carturesti. Eu din colectia cotidianu am prins ambele Tropice, vreo 10 Ron bucata. Foarte multumit.

    Nu cersesc nimic dar zi tu numa ca zici bine :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Avand in vedere ca nu am participat niciodata la un schimb de carti si as dori sa vin am nevoie de putina ghidare...cam ce carti trebuie sa aduc? am multe genuri si nu stiu cam ce se citeste mai mult pe acolo...asta in cazul in care se accepta marirea grupului cu inca o bookaholica :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Se accepta cum sa nu :). Ca orientare literara noi citim cam orice, beletristica, science-fiction, bibliografii etc. Cred ca nu asta e important, important e sa gasesti tu acolo o carte care sa-ti placa. Poti aduce ceva ce ti-a placut si crezi ca ar mai place si altora. Si nu tre sa fii dezamagita daca ce aduci nu se ia, pentru ca sunt foarte multe carti in circuit si lumea nu prea are timp sa citeasca tot ce ia. Pentru alte intrebari poti comenta aici:
    http://schimbdecarti.ro/index.php/timisoara/timisoara-schimb-de-carti-26/#comments

    Iti raspund cei mai activi participanti. De exemplu Tomata vroia cartea Singur pe Lume si s-a oferit cineva sa i-o aduca. Eu as fi curios de Boris Vian daca ai ceva.

    RăspundețiȘtergere
  7. O sa ma uit...in caz ca nu am da mai multe alegeri...nu de alta dar e mare biblioteca si ceva tot se gaseste si pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  8. ai de capu meu!! abia aştept!! chiar dacă n-am citit aproape nimic că tătă vara am lenvit şi am stat prin munţi... ne vedem mâine!

    RăspundețiȘtergere
  9. După întâlnirea de azi se impune o întrebare: de câte ori o fi citit Răzvan articolul ăsta? :)

    RăspundețiȘtergere
  10. :)) nu fi rea Cristina :P De doua ori cum de cate?

    RăspundețiȘtergere
  11. Avand in vedere ca nu e un articol foarte lung , eu zic ca l-a citit de vreo 3 ori. Da careva mai mult? :D

    RăspundețiȘtergere
  12. =)) Super tare Cristina. :))

    Cred ca lui Razvan o sa ii ramana porecla Two times Razvan. :P

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?