28 octombrie 2009

Relatii gratuite

Am ramas un pic pe ganduri privitor la utilitatea unui serviciu telefonic gratuit de "Relatii cu clientii" care precizeaza din start ca "e gratuit in propria retea." La operatorii de telefonie ma refer, ca aici e buba. Ai cablul "derajat" si nu-ti merge telefonul, Tv-ul si net-ul!! Ce faci? CE FACI? Pai suni la Relatii.. dar, evident ca, n-o faci din reteaua lor ca aia o picat si suni din alta care taxeaza fara mila. Atunci mai putem vorbi de relatii gratuite? Gratuite pentru cine? Pentru cei care n-au probleme ci doar chef de chat? Ciudat.. Cred ca era mai util sa-mi tempereze mie frustrarile cauzate de defectiunile retelei lor, nemaitaxandu-ma cand cer explicatiile ce-mi sunt datorate. Nu ma intereseaza cum. Parteneriat intre toti operatorii telefonici pentru a permite tranzitarea retelei proprii in cazul numerelor speciale de Relatii cu Clientii, ca sa putem vorbi de un real AJUTOR. Un fel de roaming, dar cu tarif special 0! Da stiu, eu inca sper ca corporatii astia chiar sunt curiosi de bunastarea clientilor lor. Sunt inca naiv, dar ma tratez.

Ps: astept de 2 saptamani sa vina RDS-ul si la mine ca vada taica-miu meciurile pe gsp. Cred ca o sa dau multe telefoane.

2 comentarii:

  1. Am vazut si eu saptamana asta UPC-ul picand de mai multe ori decat in ultimii 4 ani de cand mi-s abonat la ei... Trist, picase exact cand aveam nevoie mai mare de el. Si nu vorbesc de pRon, da?! Asa...

    Cu marii provideri ai lu' peste prajit ai avantaju' unor oferte mai bunicele da la PR pierzi pentru ca esti doar unu' din aia hat-cati si nu prea-i doare pe ei in banana de un singur client, mai ales daca-i persoana fizica...

    Estimarea mea, din nefercire pentru tine, e ca mai ai inca vreo 2 saptamani de asteptat pana se mobilizeaza baietii ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. o sa mai astepti ceva :) noua ne-au zis ca dureaza 3-4 saptamani DUPA ce aduc componentele pe care oricum nu le au pe stoc!

    am preferat abonament la Romtelecom, am wireless in toata casa si Dan se uita la GSP pe net, cu o conexiune buna la internet (lucru putin probabil la rds).

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?