13 octombrie 2009

Intrebari fara raspuns [Leapsa]

Dunia ma someaza cu un set de intrebari anevoioase la care mai intai stai si te amuzi si apoi te intrebi ce ai putea raspunde la un test:

De ce cuvântul “abreviere” este atât de lung? Nu mi se pare asa de lung daca ma gandesc ca el contine o intreaga definitie.

De ce pentru a opri Windows-ul trebuie să dai click pe START?Orice sfarsit are un inceput, iar regula e sa incepi cu inceputul!

De ce nu există hrană pentru pisici cu aromă de şoarece?Cine a mai vazut pisici care manca soareci? Tot in caini e baza. Argo al meu stie ce spun. Plus ca daca companiile ar face conserve de soareci le-ar sari in cap protectia animalelor. Nu mai zic de marketing...

De ce aeroportul se numeşte “terminal”? Pai astea romanesti te termina mental.

De ce sunt spălate prosoapele de baie…Atunci când te ştergi nu eşti curat? Mizeria nu dispare, se transfera de la corp la prosop si de-acolo mai departe.

De ce piloţii kamikaze poartă cască? Ii tragea curentul in avion. Macar inainte de moarte sa ai parte de confort.

De ce pentru “separaţi” se foloseşte un singur cuvânt, în timp ce pentru “cu toţii” se alătură două cuvinte?Mda ciudat. Corect era se parati si cutotii.

De ce nu poţi arunca un bumerang?Cums a nu pot. Chiar de mai multe ori. :P

Ce vroia să facă omul atunci când a descoperit că vaca dă lapte? Cred ca incercau sa se cunoasca mai bine...

De ce sucul de lămâie conţine arome identic naturale, în timp ce detergentul de vase conţine suc natural de lămâie? Deci stai un pic. Putem spala vasele direct cu suc de lamaie, sau..? Adica daca tot miroase la fel dupa spalare. Mai bine culeg doua trei lamei din lamaiul pe care il tin pe balcon (am balcon inchis) si fac zeama si spalam vasele. Ce sa mai dam banii pe prostii de detergenti.

Trantim leapsa d-lui dr Ceciliu.

3 comentarii:

  1. :)) leapsa asta e chiar funny...si concluzia de la sucul de lamaie la fel :))

    RăspundețiȘtergere
  2. leapsa e o tampenie, bigtime. tradusa din engleyza, no less.

    RăspundețiȘtergere
  3. Evident ca e. Nu intreba de ce am luat-o in serios pentru ca nu am luat-o.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?