16 octombrie 2009

Fantezie sau deviatie?


Strictly for za laidiez.
Nu e nimic nou ca noi barbatii suntem banuiti si acuzati, chiar pe buna dreptate uneori, ca am avea o minte bolnava, ca ne gandim la sex din 5 in 5 secunde, ca vizionam pr0n sau ca suntem plini de perversitati (desi natura perversiunii e discutabila, nu-i asa?). Aveti insa perfecta dreptate, uneori suntem tot ce spuneti, iar alteori doar ne plimbam cu voi pe plaja sub clar de luna fara sa ne gandim in ce pozitie ne-ar place sa terminam plimbarea (not!). La fel de bine insa stim si noi ca e ceva "wrong" acolo sus in cutiuta voastra craniana. Sunt acolo niste plasmuiri orgasmofile care l-ar putea indeparta si pe cel mai hardcore mascul. Una din ele, care pe mine ma lasa intr-o stare de absoluta perplexitate, e fantezia violului la femei.

Acum, toata lumea are vise erotice, barbati si femei deopotriva. Probabil unele implica si chestii mai dubioase, persoane straine si demonstratii de forta etc. Nici un barbat nu e atat de nebun insa incat sa le aduca in realitate, stim ce patesc violatorii la "facultate" cand beneficiaza de reciprocitate din partea celor mai dotati colegi de dus. Iar cei care le duc la implinire nu sunt barbati! La fel, nici o femeie in toate mintile nu s-ar incumeta sa colinde un parc intunecat si pustiu, dupa 11 noaptea, in speranta unor "picanterii" sexuale. DAR! Citeam un articol in care se spunea ca niste studii facute de psihologi si sexologi au constatat ca intre o treime si jumatate din femeile dă pă Pământ au fantezii sexuale in care sunt agresate si ca una din zece are lunar asa ceva. Ok, sa fie sanatoase. Cum se transmite asta in interiorul cuplului? Ce ne facem noi barbatii daca suntem rugati sa punem o cagula pe cap si un cutit de plastic in mana si sa le suprindem pe la spate in bucatarie cand spala vasele. Sa le insfacam violent, sa le trantim pe masa sucindu-le o mana la spate, si, ridicandu-le rochia, sa le posedam animalic respirandu-le greoi in ureche. Poate chiar sa bagam si cateva vorbe dure de amenintare. Ne-ar pune asa ceva pe fuga? Ne-ar ridica o spranceana si-am aborda mina "Are you shitin' me?" Poate daca ne-am scuza cu canapeaua de la IKEA pe care am dat niste milioane bune si e pacat de ea s-o tinem degeaba ne-am scoate. Ti-ai gasit:
"- Dragule da poti veni pe geam si eu ma voi preface ca dorm intr-un desuu transparent ca sa punem in scena un sleep attack!! Vrei, vrei? Te las sa ma si legi daca vrei!
- Ammm...suna tentant...da...aaa...mi-am amintit ca am lasat compul deschis la lucru!!"

Ok trecand peste partea funny pe care o impartasesti cu baetii la o bere dupa, chestia asta e destul de serioasa. Noi intotdeauna ne-am gandit ca ni se va reprosa ca nu suntem destul de tandri cu voi, ca suntem gorile insensibile, badarani prosti, porci perversi. Acum e chiar nedrept sa ne scurtcircuitati cu cerinte exact pe dos. Nu neg, sunt multe momente cand ne place sa luam initiativa, sa aratam cine e boss-ul si sa folosim puterea fizica cu care ne-a inzestrat natura, la fel cum sunt situatii cand ne place sa cedam toate astea for a woman on top. Dar, cand e vorba de rollplayin' la un asemenea nivel care cere niste incredere suplimentara ne cam moare modjo-ul si multi devenim lasi cuminti interesati de teleshoping. Ne e greu sa pricepem fanteziile astea novelistice ale partenerelor noastre. Niste explicatii ar fi ca femeile (unele dintre ele, cel putin) gasesc acest gen de agresiune sexuala destul de excitant in subconstient, si chiar daca mintea zice ca e wrong, trupul se pregateste de raspuns pe toate caile. Cica ar avea de a face cu vremurile intunecate cand societatea noastra era mai putin civilizata si barbatii isi luau cu forta instinctului necesarul hormonal. Femeia, intotdeauna setata pe surviving, manifesta niste reactii de natura a reduce disconfortul fizic sau eventualele raniri deci intr-un fel excitatia dansei ar avea si rol protector(!). Apoi mai e chestia aia pishologica care zice ca in fantezii femeia e mai interesata sa capete placerea pe cand barbatul sa ofere asa ceva, adica femeia se simte nemaipomenit cand are credinta ca respectivul e atat de innebunit dupa ea incat nu se poate abtine sa n-o posede chiar si asa agresiv. Senzatia de a fi unicul "obiect" al dorintei barbatului in acel moment e atat de excitanta incat nu tine cont de vointa victimei ci de cea a agresorului (vorbim de fantezie) - adica dorinta femeii creste datorita dorintei barbatului - iar asta e un fel de picior in oo dat feministelor care considera ca femeia ar trebui sa fie stapana pe sexualitatea ei. Ironic, nu?

Ok, inainte sa devin "prea" metafizic si sa ma pierd in subconstientul feminin sa ne intoarcem la realitate. Cum vom proceda noi daca ea manifesta plictiseala in relatie si vine cu ideea de a pune in scena chestii disturbatoare pentru linistea noastra? Intram in joc? Ii dam doua peste ochi si-i cerem sa-si adune piticii? Mergem la terapie impreuna sau o trimitem doar pe dansa? Ne uitam la un film porno de plictiseala si ne culcam? Stiam ca femeile sunt complicate dar la asa ceva nu ne asteptam, nu-i asa?
Iar voi fetelor sa-mi spuneti daca vorbesc prostii aicisea si chiar n-ati avut niciodata fantezii de genu asta. Sau mai bine, daca cineva si-a pus in aplicare ceva fantezii de genul asta, please share :)Anonim desigur. Dau un pufulete!

15 comentarii:

  1. Odata ca se leaga de o ramasita instinctuala a omului. In a doua instanta chestia cu fantezie/deviatie cam depinde si de partener/parteneri, de cum o vad ei. Pana la urma ''foot fetish fantasies'' si alte idiotenii iti par fantezii ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai asa cred si eu ca depinde de parteneri, de aia intreb lumea ce parere are. Foot fetish e cam sick asa. Poate niste tocuri acolo, da picioru gol? Mnot hot at all.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ok, dar intre doua treimi si jumatate de femei nu au fantezia asta!

    Cat va place sa va complicati!

    Plus ca probabil cine are asemenea fantezii, se gandeste la o situatie reala, nu la iubitul lor mimand o situatie reala! Cred ca asta nu le-ar placea

    RăspundețiȘtergere
  4. După modesta mea părere sunt nenumărate domnișoare/doamne dornice de asa ceva. Nu, nu am poze, si nu vreau sa fie o lauda, dar nu vad ce e rău in a juca, tu ca si bărbat, un rol? Nu știu dacă femeile care cer asa ceva sunt bolnave sau nu si, sincer, nici nu imi pasa.
    Atât timp cât este o fantezie, si atât timp cât si ea îți satisface ție fanteziile, de ce nu?

    Pe de alte parte, poți privi problema din alt punct de vedere:
    Iubita ta este acasă, un hot vrea sa îți spargă locuința și sa îți fure toata colecția ta de ...chiloți. Nu o va face pentru ca hotul si-o va trage cu ea. So there you go, bunurile tale sunt in siguranta ;)

    P.S. foarte buna postarea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mda, un raport masculin-feminin de 3:1 e bun pentru comentarii...

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ma bag peste statisticile specialistilor, poate unele femeile au asemenea fantezi, poate nu. Insa parerea mea este ca o buna parte din aceste fantezii "off the limit" vor ramane la stadiul de simple fantezii in mintea femeilor. Fantezia este un produs al imaginatiei, ceea ce inseamna ca nu intotdeauna va fi conforma cu realitatea. Iar in cazul de fata, poate respectivele dudui viseaza sa fie luate cu forta, insa in realitate ma indoiesc ca le-ar place la fel de mult, in special daca punerea in practica a fanteziei nu ii prinde pe amandoi pe aceeasi lungime de unda. Zic si eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga Richie, dar de ce iau barbatii in calcul asemenea studii?
    Vorbind acum de oamenii presupusi normali, intr-o relatie si intre peretii propriului dormitor fiecare poate face ce vrea, cum vrea. Totul tine de increderea in partener, restul, fateziile, jocurile, rolurile, nu sunt decat detalii!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Cami: I don't get your sarcasm...
    @Ionesta: ca-n bancul cu bunicutza "Si cu violu cum ramane?" sau "Ce te bagi tu in treaba sefului?"
    @Dora: Zi ca zici bine. In cazul acelor "cateva" fanteziste e vorba de o neconcordanta intre minte si subconstinet, mintea ingradeste ceea ce subconstientul "viseaza". Split sexuality s-ar numi chestia. Vezi articolul linkuit.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ddunia: Draga Dunia barbatii sunt curiosi din fire si vor sa stie ce se intampla prin alte dormitoare :). E treaba aia competitionala. Poate au nevoie sa-si valideze niste reactii comportamentale. Nu ma refer la mine, eu am fost doar curios de subiect vazandu-l in filme bagat deseori sub forma de gluma (gen ex-ul vine in vizita neanuntat si gaseste fosta intr-un scenariu cu un hot violator si se ia la bataie cu asta) asa ca am sapat in jurul problemei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ca sa raspund la intrebarea din titlu: amandoua separat [depinde din ce unghi privesti] sau amandoua in acelasi timp. Poate unii au impresia ca e gresit sa aiba o fantezie de genul asta si si-o reprima, asta nu inseamna ca nu o au.
    Pentru altii e normal, ca spankingul ocazional. Pentru altii e pur si simplu scarbos.

    Si totusi, nimeni nu s-a gandit ca pericolul [sau simularea lui] e unul dintre cele mai puternice excitante sexuale [sau afrodisiace]? Nu e o chestiune foarte profunda, de nivel subconstient, si noi femeile, la fel ca si barbatii suntem destul de simple cand vine vorba despre sex. Ceea ce pentru unii inseamna stress, pentru altii e doar un joc. La fel e si sexul facut stiind ca poate vei si prins, sau sexul in aer liber sau in locuri publice.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am invatat recent ca e mai vesel sa nu judeci fanteziile si fetisurile oamenilor. Ba chiar poti descoperi chestii noi care sa-ti placa si tie.
    Imi pare rau ca cei care indraznesc sa iasa din tipare si sa sa isi condimenteze viata sexuala sint judecati ca nefiind normali.
    Daca faci un rape fantasy cu prietenul iti doresti de fapt sa fie cu altcineva... Nu-i la fel daca o faci cu prietenul ca un rol playing.. Oamenii normali nu au rape fantasies. Fratilor, in ce epoca traim? Ma intristati.
    Recomand calduros articolele lui Dan Savage si poate asa mai iesim de sub plapumi si mai si aprindem becul din cand in cand.
    Si da, eu gasesc ca un rape role playing e f erotic. Nah, spuneti-mi ca sint anormala, ca numai cum faceti voi sex e bine si firesc.

    PS http://www.violentacres.com/archives/51/how-feminism-ruined-my-sex-life

    RăspundețiȘtergere
  12. Am citit articolul recomandat de alina. Foarte adevarat, pe langa faptul ca e bine punctat si frumos argumentat.

    RăspundețiȘtergere
  13. asemenea probleme le-am intalnit toti numai in literatura (de 2 lei) - ma refer la acele reviste si revistutze de tips&tricks cu horoscoape etc sau mai rau, in publicatii cu povesti porno SCRISE. toate astea sunt facute exclusiv pentru bani $$$ si nu vad de ce ar trebui sa le consumam noi. La fel, pisicologii aia jmekeri iau bani gramada sa faca sondaje din-astea si nu vad de ce tre sa punem noi botu' ca sa le alimentam bugetu'.
    Una peste alta, in viata reala lucrurile nu stau asa. Auzim de ele, pentru ca unii profita financiar de instinctul primar al omului. Sexul vinde. Si foamea vinde, dar n-avem ce-i face foamei. Cand ne vom invata minte si n-o sa le mai consumam aberatiile, probabil vor falimenta si din lipsa de fonduri vor produce ceva util sau ajung la drumuri si poduri.
    femeile in general vor barbati tandri care sa fie mai salbatici in pat, nu neaparat asta inseamna ca au fantezii de viol.
    La fel si barbatii in general vor femei tandre care sa fie salbatice in pat, nu neaparat vor pozitia x vazut sau nu in pornachele y cand se plimba cu ele sub clar de luna.

    Ideile astea sunt prima bariera cand incerci sa te apropii de cineva, prima cauza de respingere daca lasi o impresie gresita, caci am fost educati sa gandim asa.

    Presupun ca acest articol este un banc si am râs in hohote, considerandu-l un banc haios.

    RăspundețiȘtergere
  14. @alina: din pacate, epoca in care traim e un pic cam exagerata, probabil pentru ca o ducem prea bine. uite-te inapoi in istorie si spune-mi in epoci mai intunecate ce se intampla: nu existau fantezii, ci tragedii, pe bune, reale, si sangeroase. Acum, ca traim in puf, ne permitem sa avem fantezii care mai adineaori erau concrete. E un fel de masochism. Sa zicem mersi ca am scapat de Evul Mediu, gratie Renasterii, sa zicem mersi ca femeile care iau atitudine si nu stau la cratita nu mai sunt arse pe rug ca vrajitoare, sa zicem mersi ca un om de stiinta nu mai este catalogat eretic

    dar.. nu cred ca e ok sa zicem mersi cand ideea de "logodna" e tot mai rar intalnita, cand dragostea dintre un barbat si o femeie nu mai duce la casatorie ci la concubinaj ne-marital (sau pre-marital, varianta fericita).

    problema e ca unii filmeaza diverse chestii si le pun pe net. fanteziile noastre nasc de multe ori abuzuri, pentru ca sa ne bucuram de un material facut pe seama altora.

    aici revin la ce ai spus: In ce epoca traim? Te intreb inca o data: In ce epoca traim? sa te mai intreb odata? nu esti anormala, caci arati articole scrise de altii
    Implica totusi mai mult decat consumptie, implica si o raspundere.

    Interesant ca putini tineri sunt constienti de chestiile astea si altii le consuma. Putem trai momentul dar trebuie sa fim constienti si de consecinte :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce aveti voi cu ele? Fiecare cu fanteziile lui.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?