21 august 2009

Concert de vioara

Continuam seria culturalizarii prin muzica anuntand bucurestenii ca vor avea ocazia sa asculte ceva de calitate si sa influenteze viitorul unei fete talentate.

Cristina Beteringhe este studenta la una dintre cele mai bune scoli de muzica din Olanda - Prince Klaus Conservatory din Groningen. Indragostita de vioara de la varsta la care nu incepuse inca sa scrie liniute si bastonase, a sustinut primul ei recital la 11 ani. Acum, la 24 de ani palmaresul sau este unul pe masura talentului.


Dar oricate premii ar castiga ea, cursurile se platesc, iar pentru a-si usura cheltuielile cu taxele de scolarizare organizeaza un concert de vioara pe 2 septembrie, unde va fi acompaniata de inca 3 tineri talentati. Acum, daca ar fi mai aproape de noi, gen Timisoara, eu m-as duce s-o vad mai mult de curiozitate si nu de mila crestineasca. Ca doar nu-mi canta in fiecare zi o solista ce-a mangaiat auzul Altetei Imperiale Printesa Ann a Scotiei. Si daca esti dispus sa dai bani pentru doua ore de fotbal infect pe un stadion, normal e sa-ti permiti si un "recital" mai de calitate. Detalii mai multe si cum va luati bilete gasiti pe http://violinconcert.blogspot.com/.

Un comentariu:

  1. Bă... eşti sigur că ăia care-s dispuşi să dea "bani pentru doua ore de fotbal infect pe un stadion" fac parte din targetul pentru "un "recital" mai de calitate"?
    Trist... dar adevărat... :-<

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?