01 februarie 2009

Schimb de carti

Azi iar mi-am facut ordine pe birou adunand cartile care se presupune ca trebuia sa le citesc si prezentandu-ma cu ele in Funky. S-a intamplat inca o editie de Schimb de Carti, nu mai stiu ce numar, dar parca nici nu mai are importanta numarul, intrucat toata treaba asta are deja o viata a ei, nimic nu o mai poate opri, chiar si lipsa multor oameni vechi poate fi suplinita de prezenta noilor musafiri dornici sa schimbe impresii literare.
Am fost un pic mai saraci ca participanti datorita absentelor cauzate de gripa si sesiune, dar asta ne-a ajutat sa ne organizam mai bine si sa terminam repede ce aveam de spus. Eu mi-am promovat cat am putut de bine cartea (trilogia) citita, adica Abatia, si am incercat sa conving lumea prezenta ca SF-ul nu e din alta lume. Am reusit intr-o masura. Am mai returnat si Requiem pentru un vis, ca o tineam deja de 2 luni si nu citisem o pagina macar. M-am intors in schimb cu o carticica cu citate din Cioran, mai mult bagata pe gat :D, si cu Magicianul de Fowles, pe care de mult tot ma gandesc sa-l incerc. Sper sa ma satisfaca din plin. Am mai luat si un sf, evident, nu puteam sa ma abtin, si mai e si in engleza, dar numele scriitoarei - Ursula Le Guin - il stiam si e oarecum o "somitate" in domeniu. Timp de citit sa am.

Ps: postul asta e mai degraba un test pentru ScribeFire, add-onul de Firefox care cica ma lasa sa public direct in blog, asa ca sunt curios cu iese articolul asta.

5 comentarii:

  1. "mai mult bagata pe gat" ?! explica te rog :))
    Magicianul e o carte destul de grea, dar minunata, sper sa te satisfaca pe deplin [ce exprimare :))]

    RăspundețiȘtergere
  2. adica Ama, "lidera miscarii" ar fi urmat sa plece cu o plasa intreaga de carti acasa, si ne implora sa mai luam si noi una doua :)).
    exprimarea ta e placuta auzului meu :p

    RăspundețiȘtergere
  3. Magicianul e superba, oricat de kilometrica ar fi ea... merita citita :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred si eu dar e un pic descurajanta cand o tin in mana.

    RăspundețiȘtergere
  5. hehe, aparentele inseala, don't judge a book by its cover etc. Astea's vorbe care i se potrivesc Magicianului :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?