25 februarie 2009

Pasaportul 666

Trecand azi prin zona martisoarelor din centru (da, stiu, e cam devreme da imi place sa studiez piata) am fost abordat de cateva ori de niste tineri ce strangeau semnaturi impotriva pasapoartelor biometrice. Acum, imi explica si mie cineva ce-i cu tampenia asta? Citesc in presa ca s-a iscat nush ce isterie, ca noile pasapoarte ar contine numarul 666 scris in ele si asta e rau. Bine, mai contin ele si un cip, dar e deja de prisos sa mai vorbim de invazia statului in viata personala, control excesiv, ascultat telefoane, masuri anti-tero...etc. Oricum macar in pasaport stii ca exista un cip si asta e bine. Cate lucruri nu porti la tine si habar n-ai daca au cipuri sau nu, incepand cu telefonu si terminand cu bricheta. In plus, nu esti obligat sa-ti faci pasaport. Chestia cu numarul apocaliptic e ridicola. Parca vad ca a fost iscata de media toata tampenia asta Numere adunate si inmultite, radicalizate si impartite dau cifra fatidica. Bullshit. Speculatii. Numerologie. Ca sa fie clar, nici daca ar scrie negru pe alb pe pasaportul meu 666 nu as avea de ce sa protestez. Pentru ca daca esti crestin fervent, si mergi la biserica, si crezi in ce scrie Biblia, Apocalipsa and stuff, atunci inseamna ca ceea ce-i scris se va intampla, iar asta e doar un semn nu o cauza. Semnul te avertizeaza fara sa-l poti evita. Poti semna tu cate petitii vrei e doar frectie. La naiba, si cand va aparea Antichristul tot cu petitii il vom combate?

Si ca tot am vb de numere, ia uita-ti o joaca misto:

VISA = 666
  • VI = 6 (latina)
  • S = 6 (greaca)
  • A = 6 (sanscrita)
Aveti careva carduri VISA? ;)) Chestia asta o stiu din copilarie.. o fi lansat-o Mastercard, cine stie.

11 comentarii:

  1. Hahaha, abia astept sa'i arat maica'mii faza cu visa sa nu ma mai bata la cap cum ca noile pasapoarte ar fi semnul Necuratului, sa vada si ea ca tot ce'i in jur prezice apocalipsa... Si totusi, ce ne'am face fara visa?...

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Of, duamne, măi Richie! Da' asta-i poveste veche... Cu paşaportu' 666....
    Şi da...VISA!
    Pe aia cu AC/DC o ştii?

    RăspundețiȘtergere
  3. E veche de vreo luna stirea, dar na, astia acum umbla pe strada sa stranga semnaturi.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am visa si pe tricoul meu scrie 333 half evil
    oare se pune?

    RăspundețiȘtergere
  5. :)
    devil wannabe
    mai imi lipseste passport-ul to hell, bwahahahaha
    (dar mi-e groaza sa stau la coada de la mall)

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai orice lucru bun necesita niste sacrificii :))

    RăspundețiȘtergere
  7. mda, imi place ca lumea vb despre 666,dar mi-ar place si ca aceste lucruri sa fie luate in serios nu in deridere ca o gluma buna facuta unui amic ! pt cei care cred ca se glumeste cu aceste lucruri cautati pe Google cv VERICHIP sau pe YouTube despre 666(lumea condusa de masoni) !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si ce folos iti aduce sa te panichezi la asemenea treburi. Eu sunt la curent cu Verichip-ul si am urmarit destule documentare (inclusiv "temutele" Zeitgeist) privind conspiratiile si masoneria si cred ca daca lucrurile sunt chiar atat de groaznice nu avem altceva de facut decat sa le radem in fata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu-i corect ce-am citit aici, conform voua nu trebuie sa ne luptam cu nimeni, pt ca oricum se va intampla.. Acum sfintii de la biserica la fel or fi facut cand ii trageau pe roata sau tocmai de-aia erau pedepsiti? Noi macar cunoastem totul si nu cred ca ar fi bine sa ramanem doar cu atat. Asta e ideea in a protesta contra pasapoartelor - ideea de a face ceva impotriva.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?