27 ianuarie 2009

Fara fumuri


Umbla vorba cum ca ar exista o cafenea doar pentru nefumatori in Timisoara. Segafredo Zanetti Cafe din Piata Operei. Pe mine personal chestia asta ma umple de bucurie, pentru ca uite ca se poate. Dupa ce mi-au picat ochii pe toate cartoanele alea afisate in doru ... lelii la intrare in barurile frecventate, care se solidarizau cu viciosii :), asta e prima veste cu adevarat buna. Eu unul le-as da un premiu celor de acolo pentru ca au renuntat la fumuri. De ex... o sa incerc sa-mi beau cafeaua numai acolo. Si stiti ce-ar fi ironic? Sa mai faca si altii ca mine si sa le creasca vanzarile exponential. Atunci sa mai zica unul ca nefumatorii e clientela de rangu' doi! Asa. Si mai dau si link paginii dedicate cafenelei timisorene pe situl lor mama...

Ps.: dupa ce am revenit duminica din Taine aveam impresia ca fumasem un cartus de tigari prin piele.

8 comentarii:

  1. hihi. Asa este!Si e si cafeaua foarte buna acolo. Totusi, nu te bucura prea repede pentru ca o sa fie creati si un spatiu pt fumatori. Ce-i drept, delimitat de nefumatori. Sunt curioasa unde o sa-l faca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Serios? O sa faca un spatiu pentru fumatori in Segafredo? De unde stii? E unul dintre locurile mele preferate din oras. Ce-i drept, merg mai rar acolo de cand in geam a aparut un "Local pt nefumatori" :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ahmmm....nu cred. Din câte ştiu eu, rămâne de nefumători. Ceea ce nu e deloc rău.
    Loc ar fii: sub platformă.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce chestie :) dupa ce ne alungau pe noi, pe fumatori, afara de peste tot, ca pe sobolani, se vede treaba ca pana la urma foamea de bani "prevails". Regele e mort, traiasca king size-ul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ma intreb cat o sa mai dureze pana or sa interzica si in Romania fumatul in locurile publice... Cred ca Ziua Z se apropie cu pasi repezi de furnica.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am fost acolo si pare o cafenea pentru intalniri de afaceri de ora 12 sau oricum, chestii formale. N-are o atmosfera asa cozy si prietenoasa, ci mai degraba de haine de 4 ace. Eu tot in Irish m-as duce :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai numai la baut cafea ma gandeam ca e potrivita. Irishul nu are asa buna cafea.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?