22 octombrie 2008

O ploaie de lepse: Doi - Ce-as fi dac-as fi

Asta vine de la mycoffeecups, deci e nitel de rumegat la ea. Pare usoara dar credeti-ma, are veleitati ascunse. Sa vedem ce zice ea.
Ce-ai fi daca ai fi (nu ce ai vrea sa fii, ci ce ai fi):

o piesa de imbracaminte: camasa - eleganta cand e incheiata, rebela cand e legata la brau. Ma ofer cu darnicie sa ocrotesc trupuri in nevoie dar nu-mi place sa se traga de mine. Pericol de ruptura!

o pereche de incaltari: sandale - potrivite atat pentru calatorii la munte cat si pentru plimbari pe plaja. protejez de asperitati, dar iti permit sa respiri.

o bijuterie: pandativ de argint - ma simt cel mai bine cand lenevesc la pieptul unei femei. In plus nemiscarea ma oxideaza si am nevoie din cand in cand de un periat.

o carte: ceva SF gen Fundatia lui Asimov, as trancani la nesfarsit despre stiinta si tehnologie, lumi ale viitorului si tot felul de nebunii fascinate dar as fi inteles numai de cine e pe acceasi unda.

un artist: un DJ care jongleaza cu platanele, schimba track-urile si inventeaza tot felul de loop-uri. M-as simti bine in cluburile de prin Ibiza, mixand niste dnb cu ceva garaje rock.

o melodie/piesa/cantec: Killers - Mr Brightside. "It started out with a kiss How did it end up like this" intrebarea vietii mele. Iar optimismul moare de fiecare data dar nu se preda. Need to say more?

un film: Fight Club - doua aspecte ale aceleiasi persoane. pentru moment mi-o cizelez pe prima, cealata e in stadiul de concept.

o tara: Olanda - civilizatie si respect, relaxare si libertate totala. Fara prejudecati. Plus multe biciclete.

un oras: Timisoara - pentru ca e linistita, calda si cu inclinatii spre cultura si te cucereste din prima clipa. Dupa o vreme incepi sa o cunosti mai bine si afli ca are cateva cartiere mai neplacute de care vrea sa te tina departe. Ca toti oamenii dealtfel.

un obiect: un copac - tihnit, falnic, mandru de coroana lui, consemnand evenimentele la care e martor, adapostind pe toti fara discriminare.

Leapsa asta o dau Alicei ca s-o vad cum atinge perfectiunea si Cameliei ca tot are vise intersante in care imbraca diverse chipuri.

8 comentarii:

  1. ...
    spuse ea smulgandu-si parul din cap.
    Nu fac leapsa! Sic!

    RăspundețiȘtergere
  2. A vorbit constiinta sau memoria? Fa-le sa taca si apuca-te de leapsa :p

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta se numeste razbunare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu chiar am tratat leapsa asta superficial... tu in schimb... profund ca-ntoteauna... si implicat... ai dat cam mult din tine si din cine esti (ai vrea sa fi!) prin raspunsurile astea... fascinant, richie, fascinant...

    RăspundețiȘtergere
  5. @Alice: nu mai, asta e respectul reciproc!!
    @Liz: ei las ca nici tu nu ai fost superficiala ;)) poate n-a fost necesar sa te intrebuintezi f tare.

    RăspundețiȘtergere
  6. mai, mai, ce ne mai complimentam noi... sweet!

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca tu ai fi The Killers - Mr. Brightside, eu as fi Read my mind.

    RăspundețiȘtergere
  8. Oh well I don't mind if you don't mind
    Cause I don't shine if you don't shine
    Can you read my mind? :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?