27 octombrie 2008

V-am batut clujenilor!!

Cu greu, dar v-am batut. Nu v-a batut Chelsea, nu v-a batut AS Roma, dar v-a batut FC Timisoara. Sa ne tineti minte la anu cand mai veniti la noi. Da, am fost aseara la meci si a fost bine. Chiar foarte bine. N-am mai mers la un meci de la finala cupei jucata contra Rapidului, asa ca a fost deosebit. Multa lume la meci, frig, dar atmosfera de sarbatoare. Galeria a cantat non-stop iar suporterii au mancat seminte non-stop. Poli a jucat perfect prima repriza, a marcat de 2 ori prin Cisovsky, si a luat un gol inainte de pauza. Repriza a doua a fost pe dos, n-au mai legat doua pase, CFR-ul a fost peste ei tot timpul, au iesit scantei, arbitrul Tudor a fost degeaba desi a impartit un teanc de cartonase. A fluierat totul si a fragmentat mult meciul. Insa Poli s-a aparat bine si a pastrat victoria. Finalul le-a apartinut. Bravo lor. Daca nu erau penalizati aiurea de UEFA cu 6 puncte erau acum pe primul loc in campionat. Life's fucked up:(

6 comentarii:

  1. Am fost si eu la galerie, dar nu mi-a placut meciul asa de tare - din cauzele mentionate de tine. Si mai e o chestie.

    Dom'le, cand e frig, ce se mai apuca lumea sa faca din fular ventilator??

    RăspundețiȘtergere
  2. He... io m-am bucurat de acasa. :)
    Am zis io cand au fost depunctati, sa vezi cat de in forta se intorc. Iacata-i (asa se scrie? ;)) )
    Bravo lor

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut! Daca ai mai multe idei despre meciul asta si vrei sa scrii un text, ai putea sa-l trimiti la concursul Talentul Anului, din cadrul Premiilor Ioan Chirila. Bafta! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. deci pana la sfarsitul primei reprize, eram ceva de genul "pe ei, pe ei, pe mama lor!" :))

    ma rog, Alexa ala e cam nesportiv, dar cu el avem mijlocul tare. si oricum, cu si fara punctele alea luate, tot sus vom ajunge. pentru ca nu mai putem fi invinsi de echipe de lasi si de hoti, iar pentru restul, avem valoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa fie cum zici Daimon, sa-i batem pe "granzii" din buc si o sa fie pace.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?