24 octombrie 2008

Max Payne [2008]

De ce naiba nu a baut fiola albastra de la inceputul filmului? Asta e intrebarea mea pentru Max. As fi avut parte de 100 de minute de actiune superba in loc de doar zece minute pe final. Of of... Nu a fost un film rau, dar ma asteptam la ceva mai multa cafteala si mai putina investigheala. Uff.. si prea multe clipe de flashback cu nevasta mult-preaiubita. N-am prea avut suspans, la naiba, si sa-l vad pe Sucre din PB in rol de bad guy nu prea mi s-a parut convingator. La fel, Mila Kunis (Jackie din That 70' Show) in rol de tough bitch e chiar amuzant. Olga Kurylenko in schimb a fost f. convingatoare in rol de prostituata insa a avut un rol prea scurt. Incredibil de scurt. Iar povestea promitea de la inceput, chestia cu ingerii mortii, cu Valkyriile, era uber-cool, nush ce s-a intamplat, parca si-au furat-o pe parcurs si au schimbat-o cu inca o conspiratie guvern + corporatii din categoria "war against terror". Parerea mea e ca filmul asta merita un regizor mai vizionar. Si cat de reusit a fost trailerul!! Oricum mergeti sa vedeti Max Payne macar pentru final. Merita!

Trailer

2 comentarii:

  1. se vede ca tare-ti pare rau de varianta asta de Max Payne... Si cum ramine cu Payne vs Hitman? Care ti se pare mai reusit pina la urma ?
    Yerba

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut mai mult Hitman. Mai mult suspans, nu avea cine stie ce pretentii, a livrat ceea ce se astepta de la el actiune pura. Iar intr-un duel one on one 47 il face praf pe Max :))

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?