16 februarie 2008

Richie's BirthDay


Ma uit pe geam si ninge. A inceput sa ninga de ziua mea. Cand s-a mai intamplat asta ultima oara? Oare acum 29 de ani a nins? Nici ai mei nu mai stiu prea bine. Isi amintesc doar bucuria extatica ce i-a cuprins cand li s-a nascut primul copil. Aveau 22 de ani... Eu cred ca a nins si atunci. Ce naiba, acum aproape treizeci de ani iarna era iarna :)). Aprope treizeci. Wtf?! Hai ca nu-i simt deloc! Mintea mi-e tanara inca. Trupul la fel. Pofta de viata mi-a revenit laolalta cu cea de baut, ele fiind in ultima vreme inseparabile. Deseara o fac lata! Ninsoarea s-a oprit... Multumesc oricum pentru intentie. Cineva acolo sus are ochi si pt mine. De Revel a facut la fel.

In rest ce-ar mai fi de zis. Sa-i multumesc Cristinei pentru ca mi-a cantat La Multi Ani de la 538 de km si celor de la Vodafone (primul mesaj primit dimineata) pentru ca n-au uitat de ziua mea anuntandu-ma ca am 30 de minute bonus (care oricum erau demult consumate). Oricum le multumesc ca m-au trezit. Si bineinteles tuturor care ma veti felicita azi, mersi anticipat....si voua la fel ;))!!!
The Veils - A Birthday Present



Later edit/Afterparty: m-am sarbatorit in Irish Public House cu inca 16 amici (ar fi fost mai multi dar unii au lipsit motivat). Am mancat, am baut, am ascultat melodiile preferate la tonomat, am jucat darts. Iar eu m-am umplut de cadouri :)) Mi s-a spus la plecare "Mos Craciun". Am crezut ca din cauza zapezii de afara, dar abia acum sesizez ironia cuvantului "Mos". Las ca va vine randu!! De cand au aflat ca merg la SdC, trupetii au intuit ca cele mai bune cadouri sunt cartile, asa ca am primit 3: Lumea Filmului, dictionar pentru cinefili, din care probabil voi fi ascultat in curand, Fellini despre Fellini, tot despre film, si The Ring - za book - probabil mai infricosatoare decat filmul omonim. As mai putea organiza un Tea Party, ca am tot ce-mi trebuie acum ;)) Si apropo, mi-ati nimerit marimile. Auzi la ei, sa-mi fie mici :( Va multumesc tuturor pentru prezenta si ne vedem la anu!
P.S.: La cat de bine m-am simtit am uitat sa fac si poze. Camera era in buzunar :)) Oricum memoria e plina de instantanee.

13 comentarii:

  1. La multi ani! Si la noi a nins;)). Sanatate, posturi cu cap si tot ce-ti doresti iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, mai! Si buna alegere pentru un birthday song, The Veils suna fantastic. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani!...si la mai mare zapada. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc pentru urari. Sper ca zapada MEA nu v-a dat planurile peste cap si nu v-ati rupt nimic. A fost patinoar asnoapte ;).

    RăspundețiȘtergere
  5. Of, si aveam reminder in mail... cred ca i-am dat dismiss fara sa ma uit. :( Oricum, sunt sigura ca accepti si azi La Multi Ani-ul meu intarziat si inzapezit. :) Iti doresc multe impliniri care sa iti incununeze noua varsta. :P

    RăspundețiȘtergere
  6. La Multi Ani nenea Richie! Am ezitat daca sa scriu sau sa sa sun, dar cum mi-am dat seama ca n-am numarul...

    RăspundețiȘtergere
  7. @tomata: il accept cu multa bucurie chiar daca e inzapezit :) Si mie mi s-a intamplat sa uit aniversari destule. Oameni suntem doar.
    @radu: mersi. las ca schimbam numerele la urmatoare intalnire mai putin secreta de duminica viitoare ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. La mulţi ani cu întârziere dar cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si din partea mea... cu intarziere (cam mare, stiu) Ani frumosi si toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani, Richie! Sa cresti si mai mare, si mai frumos, sa ai si mai mult noroc, sa te bucuri si mai mult de viata si de toate lucrurile frumoase din jur, sa fii sanatos si sa nu uiti niciodata sa zambesti! >:D<

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?